Prachtige camping met zwemvijver Opwijk

Een magnifieke camping met zwemvijver bij Opwijk

 Diepvennen, de ideale camping met zwemvijver met zwemparadijs geweldig gesitueerd vlakbij Opwijk

Eén toplocatie voor een heerlijke kampeervakantie in de omgeving van Opwijk: camping met zwemvijver Diepvennen. Wij hebben alles in huis om u een geweldig logement te verschaffen. Op het camping met zwemvijver nabij Opwijk kan u zich aan een zwampartij wagen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisterrein, tafeltennis of petanque,… ) of aangenaam heerlijk niksen. De allerkleinsten kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping met zwemvijver hun hartje ophalen op de mooie speeltuin of het populaire kinderbad. Natuurlijk garanderen wij daarnaast ook animatiemogelijkheden, een mooi horeca-aanbod en buiten de camping is er een fabuleuze omgeving te verkennen rondom Opwijk.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met prima voorzieningen en animatie op maat in een mooie omgeving nabij Opwijk

Aan gelegenheden voor drank en eten is er absoluut geen gebrek in camping met zwemvijver Diepvennen, want bovenop de twee restaurant/tavernes bieden we snack- en drankautomaten die constant beschikbaar staan. De topkeuken in het restaurant ”Ter Wilgen” is van hoge kwaliteit. Gedurende het volledige seizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning door middel van een heel gevarieerd animatie-aanbod voor alle leeftijden. Pret gegarandeerd. De minimarkt op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet zoeken voor de nodige inkopen. In de nabije buurt vindt u verder twee gezellige herbergen. De wasinfrastructuur is op onze camping netjes en prima onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en toiletten zijn tot uw beschikking op de camping met zwemvijver.

De goed uitgeruste camping met zwemvijver Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met zwemvijver is er te vinden in de omgeving van Opwijk!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met zwemvijver ideaal geschikt voor tripjes naar Opwijk

Onze camping met zwemvijver, strategisch gesitueerd in het land, vlakbij Opwijk is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met zwemvijver kan u perfect een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Opwijk is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Opwijk

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Opwijk!