Leuke camping Ruisbroek

Een fantastische camping bij Ruisbroek

 Diepvennen, de beste camping met zwemparadijs schitterend gelegen op korte afstand van Ruisbroek

1 goed adres voor een ongeëvenaarde vakantie bij Ruisbroek: camping Diepvennen. Op onze camping die heel wat dingen in huis heeft, kan u een betoverende vakantieperiode meemaken. Tafelen, uitrusten, sporten, dat alles kan in onze camping uitgerust met visvijver en zwemvijver en gelegen in de veelzijdige en grandioze omgeving bij Ruisbroek. Kinderen kunnen op de camping hun hartje ophalen in de speeltuin of het kleurrijke kinderband. Daarbovenop leveren we bij Diepvennen horeca, animatie, in een natuurrijke omgeving, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met goede accommodatie en animatie op maat in een mooie omgeving vlakbij Ruisbroek

Met 2 restaurant-tavernes en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zult u op onze %1 s in Diepvennen zeker geen honger hebben. De keuken in het sfeervolle restaurant Ter Wilgen is van topkwaliteit. Tijdens het vakantieseizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dmv een heel tof animatieprogramma voor oud en jong. Fun gegarandeerd. Voor uw doordeweekse boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want op de kampeerterreinen van de camping is een uitstekend uitgeruste supermarkt. In de nabije omgeving vindt u daarbovenop een tweetal knusse herbergen. De wasinfrastructuur is bij Diepvennen proper en prima onderhouden: zowel warme douches, toiletten en een wasserette zijn voorzien op de camping.

De prima uitgeruste camping Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Ruisbroek is een prima uitgeruste camping!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping perfect geschikt voor uitstapjes naar Ruisbroek

Onze camping, centraal gelegen in het land, bij Ruisbroek is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een schitterende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Ruisbroek is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Ruisbroek

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Ruisbroek!