Fantastische camping met zwemvijver Lebbeke

Een magnifieke camping met zwemvijver bij Lebbeke

 Diepvennen, de gedroomde camping met zwemvijver met zwemparadijs knap gesitueerd nabij Lebbeke

Voor een zalige kampeervakantie voor het ganse gezin nabij Lebbeke moet u echt bij camping met zwemvijver Diepvennen langskomen. Wij hebben werkelijk alles in (ons gastvrije) huis om iedereen een geweldig verblijf te geven. In de camping met zwemvijver vlakbij Lebbeke kan u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisveld, petanque,… ) of aangenaam zalig relaxen. De speeltuin, het kinderbad en talloze mogelijke vormen van kinderentertainment maken dat de allerkleinsten zich geen enkel moment vervelen op de camping met zwemvijver. Bovendien bieden we bij Diepvennen horeca en animatie, middenin een oogverblindende locatie, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een prachtbuurt nabij Lebbeke

Aan drank- en eetmogelijkheden absoluut geen tekort in camping met zwemvijver Diepvennen, want bovenop de 2 restaurant-taverenes staan er snack- en drankautomaten die 24/24 tot uw beschikking staan. De topkeuken in het restaurant ”Ter Wilgen” is van topkwaliteit. Gedurende het vakantieseizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dmv een zeer tof animatieprogramma voor jong en oud. Fun gegarandeerd. De winkel op onze kampeerterreinen maakt dat u niet ver hoeft te lopen voor de broodnodige boodschappen. In de directe omtrek vindt u voorts 2 gezellige herbergen. Verder kan u permanent gebruik maken van zeer goed verzorgd toiletten, lekker warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met zwemvijver. Daarbovenop verhuren wij op het kampeerterrein meerdere trekkershutten, chalets en caravans. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met zwemvijver is er te vinden in de buurt van Lebbeke!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met zwemvijver perfect geschikt voor uitjes naar Lebbeke

Onze camping met zwemvijver, strategisch gelegen in het land, vlakbij Lebbeke is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met zwemvijver makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Lebbeke

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Lebbeke!