Fantastische camping met jaarplaatsen Opwijk

Een fraaie camping met jaarplaatsen bij Opwijk

 Diepvennen, de beste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs knap gelegen bij Opwijk

Voor een zalige vakantietijd voor het hele gezin in de buurt van Opwijk moet u bij Diepvennen aankloppen. In onze camping met jaarplaatsen die zeer veel in huis heeft, kan u een grandioze campingtijd meemaken. In de camping met jaarplaatsen vlakbij Opwijk kan u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisterrein, ping pong,… ) of doodeenvoudig heerlijk op rust komen. De speeltuin, het kinderbad en talrijke andere speelmogelijkheden staan er garant voor dat de jongste kinderen zich geen seconde vervelen op de camping met jaarplaatsen. Bovendien bieden we bij Diepvennen animatie, horeca, in een interessante buurt, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en animatie op maat in een prachtbuurt nabij Opwijk

Aan drank- en eetgelegenheden is er geen gebrek in camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast onze 2 eethuis/taverne-restaurants voorzien we drank- en snackautomaten die permanent tot uw beschikking zijn. In het fijne restaurant ”Ter Wilgen” kunt u rustig genieten van lekkere schotels. Medewerkers van de recreatieploeg plezieren de kampeergasten met een enorm geslaagd animatieluik waarbij zowel de jongere mensen als de volwassen mensen zich zullen amuseren. Dat alles zodat u zich geen seconde verveelt op de camping met jaarplaatsen. Voor de dagelijkse boodschappen en inkopen hoeft u niet ver weg, want op het terrein van de camping met jaarplaatsen staat er een degelijk voorziene supermarkt/minimarkt. In de nabije buurt vindt u trouwens 2 herbergen. De wasinfrastructuur is bij Diepvennen proper en uitstekend onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn tot uw beschikking op de camping met jaarplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met jaarplaatsen. Verder verhuren wij op het kampeerterrein verschillende trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met jaarplaatsen vindbaar in de ruime omgeving van Opwijk!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Opwijk

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gelegen in het land, vlakbij Opwijk is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u perfect een fietstrip ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De wondermooie natuur bij Opwijk kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Opwijk

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Opwijk!