Unieke camping met chalets Opwijk

Een prachtige camping met chalets bij Opwijk

 Diepvennen, de ideale camping met chalets met zwemparadijs beeldig gelegen bij Opwijk

Eén topper voor een fabuleuze kampeerperiode in de buurt van Opwijk: camping met chalets Diepvennen. Wij hebben absoluut alles in huis om u een heuglijk logement aan te bieden. Relaxen, tafelen of sporten, al die dingen kunnen bij de camping met chalets Diepvennen voorzien van visvijver en zwempoel en genesteld in de veelzijdige en fraaie buurt vlakbij Opwijk. De allerkleinsten kunnen altijd op de terreinen van onze camping met chalets zich uitleven op de speeltuin of het propere kinderbad. Vanzelfsprekend bieden wij daarnaast ook animatiemogelijkheden, een zeer goed horeca-assortiment en vlak naast de camping is er een schitterende omgeving te ontdekken nabij Opwijk.

Lees meer

Een camping met chalets met degelijke faciliteiten en animatie voor jong en oud in een leuke buurt vlakbij Opwijk

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken geen tekort bij camping met chalets Diepvennen, want bovenop de 2 restaurant/tavernes hebben we drank- en snackautomaten die altijd beschikbaar zijn. De keuken in ons sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” is van enorm goede kwaliteit. Medewerkers van de recreatieploeg amuseren onze kampeerders met een bijzonder tof animatieluik waarin zowel de jeugd als de volwassenen zich zullen vermaken. Met als doel dat u zich geen enkel ogenblik verveelt op onze camping met chalets. De supermarkt/minimarkt op onze kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet zoeken voor de dagelijkse inkopen. Wanneer u buiten het kampeerterrein wilt tafelen, kan u een tweetal degelijke gezellige herbergen vinden op korte afstand. Verder kunt u gebruik maken van netjes onderhouden sanitair, lekker warme douches en een handige wasserette.

De prima uitgeruste camping met chalets Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Bovendien verhuren wij op het kampeerterrein meerdere chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met chalets is er te vinden in de omgeving van Opwijk!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met chalets perfect geschikt voor uitjes naar Opwijk

Onze camping met chalets, strategisch gelegen in het land, vlakbij Opwijk is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met chalets makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een wondermooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De sublieme natuur bij Opwijk kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Opwijk

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Opwijk!