Fantastische camping Grimbergen

Een magnifieke camping bij Grimbergen

 Diepvennen, de allerbeste camping met zwemparadijs knap gesitueerd nabij Grimbergen

Voor een heerlijke kampeervakantie voor het ganse gezin vlakbij Grimbergen moet u bij onze camping langskomen. Wij hebben absoluut alles in huis om ieder een heuglijk logement te bezorgen. Op de camping niet ver van Grimbergen kan u zwemmen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisvelden, tafeltennis of petanque,… ) of zorgeloos heerlijk niksen. Kinderen kunnen op de camping hun hartje ophalen in de speeltuin of het propere kinderbad. Natuurlijk garanderen we daarnaast ook animatie op maat, een goed horeca-aanbod en naast de kampeerterreinen is er een oogverblindende buurt te ontdekken rondom Grimbergen.

Lees meer

Een camping met goede accommodatie en leuke animatie in een leuke buurt vlakbij Grimbergen

Met een tweetal restaurants/tavernes en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zal u op onze %1 s in Diepvennen absoluut geen honger lijden. De heerlijke keuken in ons sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” is van zeer hoge kwaliteit. Recreatieverenigingen entertainen de gasten met een enorm gesmaakt animatie-aanbod waarin zowel de jongeren en kinderen als de iets oudere mensen aan hun trekken komen. Fun gegarandeerd. De supermarkt op onze kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te zoeken voor de onmisbare aankopen. In de nabije omtrek vindt u voorts een paar herbergen. Voorts kan u permanent gebruik maken van netjes onderhouden toiletten, warme douches en een wasserette.

De prima uitgeruste camping Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping vindbaar in de buurt van Grimbergen!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping ideaal geschikt voor uitstapjes naar Grimbergen

U kunt Diepvennen, vlakbij Grimbergen, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met per trein is de camping makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een wondermooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De grandioze natuur bij Grimbergen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Grimbergen

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Grimbergen!