Unieke camping met zwemvijver Boom

Een schitterende camping met zwemvijver bij Boom

 Diepvennen, de gedroomde camping met zwemvijver met zwemparadijs beeldig gelegen in de omgeving van Boom

Slechts één perfecte locatie voor een fantastische kampeerperiode vlakbij Boom: camping met zwemvijver Diepvennen. We hebben alles in huis om u een fantastisch verblijf te verschaffen. Op het camping met zwemvijver vlakbij Boom kan u zwemmen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisvelden, petanque of tafeltennis,… ) of doodeenvoudig aangenaam rusten. Het kinderbad, het speelparadijs en vele andere mogelijkheden tot kinderamusement verzekeren dat de kinderen zich geen enkele seconde vervelen op de camping met zwemvijver. Daarenboven bieden wij animatie en horeca, een fraaie locatie, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met topvoorzieningen en topanimatie in een mooie omgeving vlakbij Boom

Met een tweetal restaurants/tavernes en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen zeker geen honger lijden. In ons gezellige restaurant Ter Wilgen kan u ten volle genieten van heerlijke gerechten. Medewerkers van de recreatieploeg amuseren onze kampeerders met een bijzonder geslaagd animatie-aanbod waarbij zowel de jongeren en kinderen als de volwassenen en senioren aan hun trekken komen. Met als doel dat u zich geen seconde verveelt op onze camping met zwemvijver. De winkel op onze camping maakt dat u niet ver hoeft te lopen voor de dagelijkse aankopen. In de directe buurt vindt u trouwens een paar gezellige herbergen. De wasinfrastructuur is op onze camping schoon en uitstekend onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met zwemvijver.

De goed uitgeruste camping met zwemvijver Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met zwemvijver vindbaar in de omgeving van Boom!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met zwemvijver ideaal geschikt voor tripjes naar Boom

Onze camping met zwemvijver, centraal gelegen in het land, bij Boom is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met zwemvijver makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een wondermooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De grandioze natuur bij Boom kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Boom

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Boom!