Prachtige camping met zwemvijver Vilvoorde

Een kostelijke camping met zwemvijver bij Vilvoorde

 Diepvennen, de beste camping met zwemvijver met zwemparadijs knap gesitueerd in de omgeving van Vilvoorde

Eén perfect adres voor een fabuleuze kampeertijd in de omgeving van Vilvoorde: het camping met zwemvijver Diepvennen. In onze camping met zwemvijver die zeer wat dingen te bieden heeft, kan u een fameuze kampeervakantie doormaken. uitrusten, dat alles kan bij de camping met zwemvijver Diepvennen uitgerust met visvijver en zwemvijver en gelokaliseerd in de interessante en fabuleuze omgevingskader vlakbij Vilvoorde. De allerkleinsten kunnen altijd op de camping met zwemvijver hun hartje ophalen op de veilige speeltuin of het propere kinderbad. Verder leveren wij animatie en horeca, een fabuleuze locatie, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met goede accommodatie en topanimatie in een prachtbuurt nabij Vilvoorde

Aan drank- en eetmogelijkheden absoluut geen tekort bij camping met zwemvijver Diepvennen, want bovenop onze twee restaurant-taverenes staan er zowel drank- als snackautomaten die constant goed gevuld en beschikbaar staan. In ons gezellige restaurant Ter Wilgen kunt u genieten van lekkere gastronomie. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen plezieren onze kampeerders met een geweldig leuk animatieprogramma waarbij zowel de jeugd als de volwassen mensen hun gading vinden. Fun en plezier gegarandeerd. De supermarkt/minimarkt op de camping maakt dat u niet ver hoeft te hollen voor de nodige aankopen. Als u niet op het kampeerterrein wilt tafelen, kan u een tweetal puike gezellige herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De wasfaciliteiten zijn op onze camping schoon en zeer goed onderhouden: zowel warme douches, toiletten en een wasserette zijn aanwezig op de camping met zwemvijver.

De prima toegeruste camping met zwemvijver Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met zwemvijver is er te vinden in de omgeving van Vilvoorde!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met zwemvijver ideaal geschikt voor uitjes naar Vilvoorde

U kunt Diepvennen, bij Vilvoorde, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met met de trein is de camping met zwemvijver makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met zwemvijver kunt u zeer vlot een fietstrip ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een schilderachtige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Vilvoorde is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Vilvoorde

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Vilvoorde!