Unieke camping met toeristische plaatsen Vilvoorde

Een oogverblindende camping met toeristische plaatsen bij Vilvoorde

 Diepvennen, de ideale camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs beeldig gelegen in de omgeving van Vilvoorde

Eén topper voor een ongeëvenaarde kampeervakantie in de nabije omgeving van Vilvoorde: camping met toeristische plaatsen Diepvennen. Wij hebben werkelijk alles in (ons gastvrije) huis om u een onvergetelijk verblijf aan te bieden. Op de camping met toeristische plaatsen bij Vilvoorde kunt u een zwempje doen in de zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisterrein, tafeltennis of petanque,… ) of doodeenvoudig heerlijk op rust komen. De allerkleinsten kunnen altijd op de terreinen van onze camping met toeristische plaatsen hun hartje ophalen op de speeltuin of het kinderbad. Natuurlijk garanderen wij eveneens animatiemogelijkheden, een geweldig horeca-assortiment en vlak naast de kampeerterreinen is er een fameuze omgeving te ontdekken op korte afstand van Vilvoorde.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met topvoorzieningen en topanimatie in een leuke buurt nabij Vilvoorde

Met 2 restaurants/tavernes en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen zeker geen honger lijden. De keuken in ons sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” is van onbetwiste topkwaliteit. Medewerkers van de recreatieploeg entertainen alle gasten met een geweldig gesmaakt animatieprogramma waarin zowel de jongeren als de volwassenen hun gading vinden. Vermaak gegarandeerd. Voor uw dagelijks nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op de kampeerterreinen van de camping met toeristische plaatsen staat er een goed voorziene supermarkt. In de nabije omgeving vindt u verder enkele herbergen. Voorts kan u op ieder moment van de dag gebruik maken van zeer goed onderhouden sanitair, lekker warme douches en een wasserette.

De goed uitgeruste camping met toeristische plaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met toeristische plaatsen vindbaar in de omgeving van Vilvoorde!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met toeristische plaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Vilvoorde

U kunt Diepvennen, bij Vilvoorde, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met per trein is de camping met toeristische plaatsen makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met toeristische plaatsen kunt u zeer vlot een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een sublieme route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Vilvoorde

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Vilvoorde!