Fantastische camping Mechelen

Een oogverblindende camping bij Mechelen

 Diepvennen, de perfecte camping met zwemparadijs wondermooi gelegen vlakbij Mechelen

Voor een geweldige kampeervakantie voor de ganse familie in de buurt van Mechelen moet u echt bij camping Diepvennen langskomen. Op onze camping die enorm veel in huis heeft, kan u een fraaie campingtijd beleven. In het camping in de omgeving van Mechelen kan u zich aan een zwampartij wagen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisvelden, tafeltennis, petanque,… ) of doodeenvoudig heerlijk nietsdoen. De allerkleinsten kunnen op de terreinen van onze camping zich uitleven op de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Uiteraard garanderen wij ook animatie voor jong en oud, een zeer mooi horeca-aanbod en vlak naast de camping is er een fameuze buurt te ontdekken rondom Mechelen.

Lees meer

Een camping met topvoorzieningen en animatie op maat in een topomgeving vlakbij Mechelen

Met twee tavernes/restaurants en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zal u op onze %1 s van Diepvennen geen honger lijden. In het fijne restaurant ”Ter Wilgen” kan u rustig genieten van fijne gerechten. Enthousiaste recreatieverenigingen amuseren al onze gasten met een enorm leuk animatieprogramma waarbij zowel de jeugd als de volwassen mensen aan hun trekken komen. Fun gegarandeerd. De winkel op onze camping maakt dat u niet ver hoeft te zoeken voor de dagelijkse aankopen. In de directe omgeving vindt u verder twee knusse herbergen. De wasfaciliteiten zijn bij Diepvennen schoon en uitstekend onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn voorzien op de camping.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Overal is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Mechelen is een zeer goed toegeruste camping!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping perfect geschikt voor uitstapjes naar Mechelen

U kunt Diepvennen, bij Mechelen, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping kunt u perfect een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De heerlijke natuur bij Mechelen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Mechelen

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Mechelen!