Fantastische camping met chalets Grimbergen

Een mooie camping met chalets bij Grimbergen

 Diepvennen, de perfecte camping met chalets met zwemparadijs fantastisch gesitueerd in de omgeving van Grimbergen

Voor een zalige vakantie voor het ganse gezin in de buurt van Grimbergen moet je echt bij onze camping met chalets langskomen. Wij hebben absoluut alles in (ons gastvrije) huis om iedereen een formidabel verblijf aan te bieden. uitrusten, dat alles kan bij de camping met chalets Diepvennen uitgerust met vis- en zwemvijver en gesitueerd in de uitmuntende en beeldige buurt nabij Grimbergen. De actieve kinderen kunnen als ze willen op de camping met chalets zich uitleven in de mooie speeltuin of het populaire kinderbad. Vanzelfsprekend verschaffen we daarnaast ook animatiemogelijkheden, een top horeca-assortiment en naast de kampeerterreinen is er een fabuleuze omgeving te verkennen vlakbij Grimbergen.

Lees meer

Een camping met chalets met topvoorzieningen en topanimatie in een mooie omgeving bij Grimbergen

Aan eet-en drankmogelijkheden geen gebrek bij camping met chalets Diepvennen, want bovenop de 2 eethuis/taverne-restaurants bieden we drank- en snackautomaten die 24/24 tot uw beschikking staan. In het sfeervolle restaurant Ter Wilgen kan u genieten van lekkere gastronomie. Medewerkers van de recreatieploeg verwennen de kampeergasten met een zeer gevuld animatieluik waarin zowel de jeugd als de volwassenen en senioren hun gading vinden. Fun en plezier gegarandeerd. De minimarkt op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te zoeken voor de dagelijkse boodschappen. In de nabije buurt vindt u voorts een paar sfeervolle herbergen. De wasfaciliteiten zijn bij ons proper en prima onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en toiletten zijn voorzien op de camping met chalets.

De goed toegeruste camping met chalets Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige luxe. Op het terrein staan er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met chalets vindbaar in de ruime omgeving van Grimbergen!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met chalets ideaal geschikt voor uitjes naar Grimbergen

Onze camping met chalets, strategisch gelegen in het land, bij Grimbergen is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met chalets makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fameuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De ronduit prachtige natuur bij Grimbergen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Grimbergen

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Grimbergen!