Fantastische camping met toeristische plaatsen Nieuwenrode

Een mooie camping met toeristische plaatsen bij Nieuwenrode

 Diepvennen, de perfecte camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs fantastisch gesitueerd vlakbij Nieuwenrode

1 goed adres voor een fabuleuze kampeertijd nabij Nieuwenrode: het camping met toeristische plaatsen Diepvennen. In de camping met toeristische plaatsen die zeer veel te bieden heeft, kunt u een heerlijke kampeervakantie beleven. Tafelen, uitrusten, sporten, het kan allemaal bij onze camping met toeristische plaatsen Diepvennen die uitgerust is met visvijver en zwempoel en genesteld in de inspirerende en fameuze setting in de omgeving van Nieuwenrode. De actieve kinderen kunnen als ze willen op onze camping met toeristische plaatsen zich uitleven in de mooie speeltuin of het goed onderhouden kinderbad. Bovendien hebben we bij Diepvennen animatie en horeca, een natuurrijke setting, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met goede accommodatie en animatie voor jong en oud in een leuke buurt bij Nieuwenrode

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er absoluut geen gebrek bij camping met toeristische plaatsen Diepvennen, want naast de 2 taverne-restaurants voorzien we snack- en drankautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar zijn. De heerlijke keuken in het gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ is van enorm goede kwaliteit. Tijdens het volledige seizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de zeer welkome en aangename ontspanning door middel van een uiterst leuk animatie-aanbod voor oud en jong. Dat alles zodat u zich geen minuut verveelt op onze camping met toeristische plaatsen. Voor de nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein van de camping met toeristische plaatsen staat een goed gesorteerde minimarkt/supermarkt. In de directe omgeving vindt u trouwens een paar knusse herbergen. Voorts kunt u dag en nacht gebruik maken van goed in orde gehouden toiletten, hete douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met toeristische plaatsen. Verder verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, caravans en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met toeristische plaatsen vindbaar in de buurt van Nieuwenrode!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met toeristische plaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Nieuwenrode

Onze camping met toeristische plaatsen, strategisch gelegen in het land, vlakbij Nieuwenrode is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 supervlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met toeristische plaatsen kan u perfect een fietstrip maken maar het magistrale Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De schitterende natuur bij Nieuwenrode kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Nieuwenrode

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Nieuwenrode!