Unieke camping Willebroek

Een fantastische camping bij Willebroek

 Diepvennen, de gedroomde camping met zwemparadijs geweldig gesitueerd in de omgeving van Willebroek

1 perfect adres voor een onvergetelijke kampeerperiode nabij Willebroek: het camping Diepvennen. We hebben absoluut alles in petto om ieder een fantastisch logement te verschaffen. In de camping in de omgeving van Willebroek kan u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisveld, petanque of tafeltennis,… ) of gewoon zalig nietsdoen. De actieve kinderen kunnen altijd op de camping zich uitleven op de speeltuin of het goed onderhouden kinderbad. Natuurlijk bieden we daarnaast ook animatie, een zeer goed horeca-assortiment en buiten de camping valt er een heerlijke omgeving te verkennen nabij Willebroek.

Lees meer

Een camping met goede accommodatie en leuke animatie in een prachtomgeving bij Willebroek

Aan gelegenheden voor drank en eten absoluut geen tekort bij camping Diepvennen, want naast de 2 taverne/restaurants voorzien we zowel snack- als drankautomaten die altijd goed gevuld en beschikbaar staan. De keuken in het gezellige restaurant ”Ter Wilgen” is van zeer hoge kwaliteit. Tijdens het kampeerseizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning dankzij een heel gevarieerd animatieprogramma voor oud en jong. Fun gegarandeerd. De supermarkt/minimarkt op onze kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver moet gaan voor de dagelijkse inkopen. Wanneer u buiten de camping wilt tafelen, kunt u twee degelijke gezellige herbergen uitproberen op korte afstand. De wasinfrastructuur is bij ons schoon en prima onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn voorzien op de camping.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Willebroek is een zeer goed uitgeruste camping!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping perfect geschikt voor uitstapjes naar Willebroek

Onze camping, strategisch gesitueerd in het land, vlakbij Willebroek is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Willebroek is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Willebroek

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Willebroek!