Unieke camping met seizoensplaatsen Brussel

Een fraaie camping met seizoensplaatsen bij Brussel

 Diepvennen, de allerbeste camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs beeldig gelegen in de buurt van Brussel

Voor een fantastische vakantietijd voor het hele gezin vlakbij Brussel moet u echt bij onze camping met seizoensplaatsen aankloppen. Wij hebben absoluut alles in ons arsenaal om u een geweldig verblijf te geven. In de camping met seizoensplaatsen nabij Brussel kunt u zich aan een zwempartijtje wagen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisterrein, tafeltennis of petanque,… ) of simpelweg heerlijk op rust komen. De allerkleinsten kunnen altijd op de camping met seizoensplaatsen hun hartje ophalen op de speeltuin of het populaire kinderbad. Voorts hebben wij horeca, animatie, in een fraaie locatie, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met goede accommodatie en topanimatie in een prachtbuurt vlakbij Brussel

Aan drank- en eetgelegenheden absoluut geen gebrek in camping met seizoensplaatsen Diepvennen, want bovenop onze 2 eethuis/taverne-restaurants bieden we zowel drank- als snackautomaten die constant tot uw beschikking staan. In ons fijne restaurant Ter Wilgen kan u genieten van overheerlijke schotels. Gedurende het seizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dankzij een heel afwisselend animatie-aanbod voor alle leeftijden. Fun en plezier gegarandeerd. De winkel op onze camping maakt dat u niet ver moet lopen voor de nodige aankopen. In de nabije omgeving vindt u daarbovenop twee gezellige herbergen. De wasfaciliteiten zijn bij Diepvennen netjes en goed onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn aanwezig op de camping met seizoensplaatsen.

De prima toegeruste camping met seizoensplaatsen Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met seizoensplaatsen vindbaar in de omgeving van Brussel!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met seizoensplaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Brussel

Onze camping met seizoensplaatsen, centraal gelegen in het land, vlakbij Brussel is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Brussel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Brussel

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Brussel!