Fantastische camping met zwemvijver Meise

Een fantastische camping met zwemvijver bij Meise

 Diepvennen, de allerbeste camping met zwemvijver met zwemparadijs wondermooi gelegen vlakbij Meise

1 adres voor een fabuleuze vakantie vlakbij Meise: het camping met zwemvijver Diepvennen. Op de camping met zwemvijver die enorm wat dingen te bieden heeft, kan u een beeldige vakantieperiode doormaken. Tafelen, uitrusten, sporten, al dat kan op onze camping met zwemvijver die beschikt over zwemvijver en visvijver en gesitueerd in de interessante en beeldige setting in de buurt van Meise. Het kinderbad, de speeltuin en talrijke andere mogelijkheden tot kinderamusement zorgen ervoor dat de jongste kinderen zich geen seconde vervelen op de camping met zwemvijver. Uiteraard garanderen wij ook animatiemogelijkheden, een fantastisch horeca-assortiment en buiten de camping valt er een heerlijke omgeving te verkennen rondom Meise.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met topvoorzieningen en animatie op maat in een mooie omgeving bij Meise

Aan drank- en eetmogelijkheden absoluut geen tekort in camping met zwemvijver Diepvennen, want naast de twee restaurant/tavernes staan er zowel snack- als drankautomaten die permanent tot uw beschikking zijn. In ons fijne restaurant ”Ter Wilgen” kunt u genieten van fijne gerechten. Tijdens het volledige seizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename ontspanning door middel van een enorm gevarieerd animatie-aanbod voor zowel kinderen als volwassen. Zodat u zich geen enkele seconde verveelt op onze camping met zwemvijver. Voor uw doordeweekse inkopen en boodschappen hoeft u niet ver weg, want op het terrein van de camping met zwemvijver staat er een degelijk uitgeruste minimarkt. In de nabije omtrek vindt u verder een tweetal knusse herbergen. Daarbovenop kan u dag en nacht gebruik maken van prima onderhouden toiletten, warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met zwemvijver. Verder verhuren wij op het terrein meerdere caravans, trekkershutten en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met zwemvijver is er te vinden in de buurt van Meise!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met zwemvijver perfect geschikt voor uitstapjes naar Meise

U kan Diepvennen, vlakbij Meise, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met zwemvijver makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een heerlijke route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Meise is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Meise

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Meise!