Leuke camping met stacaravans Merchtem

Een oogverblindende camping met stacaravans bij Merchtem

 Diepvennen, de allerbeste camping met stacaravans met zwemparadijs prachtig gesitueerd in de omgeving van Merchtem

Voor een geweldige vakantie voor de hele familie bij Merchtem moet u echt bij Diepvennen zijn. In de camping met stacaravans die enorm wat dingen in huis heeft, kan u een schilderachtige kampeervakantie doormaken. Relaxen, tafelen of sporten, al die dingen kunnen bij de camping met stacaravans Diepvennen die uitgerust is met visvijver en zwempoel en genesteld in de veelzijdige en mooie omgevingskader vlakbij Merchtem. De speeltuin, het kinderbad en talrijke andere mogelijkheden tot kinderamusement verzekeren dat de kleintjes zich geen seconde vervelen op de camping met stacaravans. Uiteraard garanderen wij ook animatie op maat, een zeer ruim horeca-aanbod en naast de camping is er een betoverende omgeving te ontdekken vlakbij Merchtem.

Lees meer

Een camping met stacaravans met degelijke faciliteiten en leuke animatie in een mooie omgeving bij Merchtem

Aan eet- en drankgelegenheden is er geen tekort bij camping met stacaravans Diepvennen, want bovenop de twee taverne-restaurants bieden we zowel snack- als drankautomaten die 24/24 tot uw beschikking zijn. In het gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kan u ten volle genieten van heerlijke gastronomie. Recreatieverenigingen plezieren onze gasten met een enorm gevuld animatie-aanbod waarbij zowel de jongeren en kinderen als de volwassenen zich zullen amuseren. Toffe toestanden gegarandeerd. De winkel op onze kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te gaan voor de onmisbare boodschappen. In de nabije omtrek vindt u daarbovenop enkele sfeervolle herbergen. Bovendien kan u gebruik maken van netjes verzorgd toiletten, lekker warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met stacaravans. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met stacaravans vindbaar in de ruime omgeving van Merchtem!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met stacaravans ideaal geschikt voor uitjes naar Merchtem

U kunt Diepvennen, bij Merchtem, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De schitterende natuur bij Merchtem kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Merchtem

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Merchtem!