Leuke camping met jaarplaatsen Boom

Een luisterrijke camping met jaarplaatsen bij Boom

 Diepvennen, de gedroomde camping met jaarplaatsen met zwemparadijs schitterend gelegen in de omgeving van Boom

Eén perfecte locatie voor een fantastische kampeertijd in de omgeving van Boom: camping met jaarplaatsen Diepvennen. In onze camping met jaarplaatsen die enorm wat dingen in huis heeft, kunt u een fabuleuze kampeertijd beleven. Sporten, dat alles kan op onze camping met jaarplaatsen Diepvennen die uitgerust is met vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en bovendien gelokaliseerd in de uitmuntende en fraaie omgevingskader bij Boom. Het kinderbad, de speeltuin en talloze mogelijke kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer verzekeren dat de allerkleinsten zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met jaarplaatsen. Uiteraard verschaffen we eveneens animatie, een uitgebreid horeca-assortiment en vlak naast de kampeerterreinen valt er een ronduit prachtige omgeving te verkennen vlakbij Boom.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met degelijke faciliteiten en animatie voor jong en oud in een prachtomgeving bij Boom

Met 2 taverne-restaurtants en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zal u op onze %1 s van Diepvennen geen honger lijden. In het sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” kunt u rustig genieten van fijne gastronomie. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen plezieren onze kampeergasten met een zeer leuk animatie-aanbod waarbij zowel de jongeren als de volwassenen zich zullen amuseren. Pret gegarandeerd. Voor uw dagelijks nodige inkopen hoeft u niet ver te lopen, want op het terrein van de camping met jaarplaatsen staat een goed geëquipeerde minimarkt/supermarkt. In de nabije omtrek vindt u verder een paar sfeervolle herbergen. De wasinfrastructuur is bij ons proper en goed onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en toiletten zijn tot uwer beschikking op de camping met jaarplaatsen.

De prima toegeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met jaarplaatsen is er te vinden in de ruime omgeving van Boom!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Boom

Onze camping met jaarplaatsen, strategisch gelegen in het land, bij Boom is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kan u perfect een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Boom is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Boom

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Boom!