Fantastische camping met chalets Dendermonde

Een fantastische camping met chalets bij Dendermonde

 Diepvennen, de allerbeste camping met chalets met zwemparadijs schitterend gelegen bij Dendermonde

Voor een heerlijke vakantietijd voor het hele gezin in de omgeving van Dendermonde moet u echt bij camping met chalets Diepvennen langskomen. Op de camping met chalets die enorm veel te bieden heeft, kunt u een beeldige vakantie beleven. In het camping met chalets in de buurt van Dendermonde kunt u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisveld, petanque of tafeltennis,… ) of ongegeneerd aangenaam luieren. De speeltuin, het kinderbad en talloze mogelijke speelmogelijkheden zorgen ervoor dat de allerkleinsten zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met chalets. Voorts bieden we bij Diepvennen animatie, horeca, in een betoverende setting, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met chalets met prima voorzieningen en topanimatie in een mooie omgeving bij Dendermonde

Aan gelegenheden voor drank en eten geen tekort in camping met chalets Diepvennen, want bovenop onze 2 restaurant-taverenes hebben we zowel drank- als snackautomaten die constant goed gevuld en beschikbaar zijn. In het sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” kunt u rustig genieten van heerlijke gastronomie. Tijdens het kampeerseizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s met een zeer tof animatie-aanbod voor enerzijds kinderen en anderzijds volwassenen. Zodat u zich geen minuut verveelt op de camping met chalets. Voor de dagelijks nodige inkopen en boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein van de camping met chalets is er een degelijk uitgeruste supermarkt. In de directe omgeving vindt u daarbovenop een paar knusse herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping proper en uitstekend onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en toiletten zijn tot uwer beschikking op de camping met chalets.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met chalets. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met chalets vindbaar in de ruime omgeving van Dendermonde!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met chalets ideaal geschikt voor uitjes naar Dendermonde

Onze camping met chalets, strategisch gesitueerd in het land, vlakbij Dendermonde is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De fameuze natuur bij Dendermonde kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Dendermonde

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Dendermonde!