Unieke camping met jaarplaatsen Brussel

Een fantastische camping met jaarplaatsen bij Brussel

 Diepvennen, de beste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs fraai gesitueerd in de buurt van Brussel

Slechts één topadres voor een geweldige kampeerperiode in de buurt van Brussel: het camping met jaarplaatsen Diepvennen. Wij hebben alles in huis om u een onvergetelijk verblijf aan te bieden. Sporten, zwemmen, relaxen, al dat kan in de camping met jaarplaatsen Diepvennen die voorzien is van zwem- en visvijver en gelegen in de inspirerende en aangename omgeving in de omgeving van Brussel. Het kinderbad, de speeltuin en vele andere mogelijkheden tot kinderamusement staan er garant voor dat de jongste kinderen zich geen seconde vervelen op de camping met jaarplaatsen. Verder leveren we bij Diepvennen horeca, animatie, middenin een heerlijke locatie, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met degelijke faciliteiten en animatie voor jong en oud in een topomgeving nabij Brussel

Met twee restaurant-tavernes en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zult u op onze %1 s van Diepvennen absoluut geen honger lijden. In het gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u genieten van overheerlijke gerechten. Gedurende het volledige seizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de nodige ontspanning dankzij een heel gevarieerd animatieprogramma voor zowel jong als oud. Dolle pret gegarandeerd. Voor de dagelijkse inkopen en boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping met jaarplaatsen is er een goed voorziene minimarkt. Indien u buiten het terrein wilt tafelen, kunt u enkele uitstekende gezellige herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De wasfaciliteiten zijn op onze camping schoon en goed onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn aanwezig op de camping met jaarplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met jaarplaatsen. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met jaarplaatsen is er te vinden in de ruime omgeving van Brussel!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Brussel

Onze camping met jaarplaatsen, strategisch gesitueerd in het land, vlakbij Brussel is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kan u zeer vlot een fietstrip ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een betoverende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Brussel

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Brussel!