Unieke camping Zemst

Een unieke camping bij Zemst

 Diepvennen, de perfecte camping met zwemparadijs fraai gelegen in de omgeving van Zemst

Voor een zalige kampeervakantie voor het ganse gezin in de buurt van Zemst moet je echt bij Diepvennen langskomen. Wij hebben werkelijk alles in petto om iedereen een formidabel logement te bezorgen. tafelen, al die dingen kunnen bij onze camping die uitgerust is met visvijver en zwemvijver en bovendien gelokaliseerd in de interessante en betoverende omgevingskader vlakbij Zemst. Kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping hun hartje ophalen op de mooie speeltuin of het propere kinderbad. Voorts hebben we bij Diepvennen animatie, horeca, een fabuleuze buurt, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een topomgeving vlakbij Zemst

Aan drank- en eetmogelijkheden geen tekort in camping Diepvennen, want naast de 2 taverne/restaurants voorzien we zowel drank- als snackautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar staan. In het restaurant Ter Wilgen kunt u genieten van fijne schotels. Enthousiaste recreatieverenigingen entertainen alle kampeerders met een bijzonder gevuld animatieprogramma waarbij zowel de jeugd als de volwassenen hun gading vinden. Plezier gegarandeerd. De supermarkt op onze kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet zoeken voor de onmisbare inkopen. In de directe omtrek vindt u verder enkele sfeervolle herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij Diepvennen schoon en goed onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en sanitair zijn tot uw beschikking op de camping.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping. Op het kampeerterrein zijn er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping vindbaar in de omgeving van Zemst!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping perfect geschikt voor tripjes naar Zemst

Onze camping, centraal gesitueerd in het land, bij Zemst is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping kunt u perfect een fietstrip ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een sublieme route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De prachtige natuur bij Zemst kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Zemst

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Zemst!