Prachtige camping met chalets Willebroek

Een prachtige camping met chalets bij Willebroek

 Diepvennen, de allerbeste camping met chalets met zwemparadijs mooi gesitueerd op korte afstand van Willebroek

Eén topadres voor een formidabele kampeervakantie in de omgeving van Willebroek: camping met chalets Diepvennen. We hebben werkelijk alles in ons arsenaal om ieder een geweldig verblijf aan te bieden. Relaxen sporten en tafelen, al die dingen kunnen bij de camping met chalets Diepvennen die beschikt over zwempoel en visvijver en gelokaliseerd in de kansrijke en fameuze omgeving vlakbij Willebroek. De speeltuin, het kinderbad en talloze mogelijke kindervermaak staan er garant voor dat de kleintjes zich geen seconde vervelen op de camping met chalets. Daarbovenop bieden we bij Diepvennen animatie en horeca, een wondermooie locatie, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met chalets met goede accommodatie en animatie op maat in een mooie omgeving vlakbij Willebroek

Aan drank- en eetgelegenheden is er absoluut geen tekort bij camping met chalets Diepvennen, want bovenop de 2 restaurant/tavernes staan er zowel drank- als snackautomaten die 24/24 beschikbaar zijn. In het sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” kan u genieten van overheerlijke gastronomie. Tijdens het volledige seizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning dmv een zeer gevarieerd animatieprogramma voor zowel kinderen als volwassen. Dat alles zodat u zich geen seconde verveelt op onze camping met chalets. Voor uw dagelijks nodige inkopen en boodschappen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein van de camping met chalets staat er een degelijk geëquipeerde supermarkt/minimarkt. In de directe omgeving vindt u trouwens 2 sfeervolle herbergen. Bovendien kan u dag en nacht gebruik maken van zeer goed hygiënisch sanitair, lekker warme douches en een wasserette.

De goed uitgeruste camping met chalets Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Voorts verhuren wij op het terrein meerdere caravans, trekkershutten en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Willebroek is een prima uitgeruste camping met chalets!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met chalets ideaal geschikt voor tripjes naar Willebroek

Onze camping met chalets, strategisch gelegen in het land, vlakbij Willebroek is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met chalets kan u zeer vlot een fietstrip ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De schitterende natuur bij Willebroek kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Willebroek

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Willebroek!