Unieke camping met zwemvijver Zemst

Een fraaie camping met zwemvijver bij Zemst

 Diepvennen, de beste camping met zwemvijver met zwemparadijs prachtig gelegen nabij Zemst

Eén toplocatie voor een heerlijke vakantie in de nabije omgeving van Zemst: het camping met zwemvijver Diepvennen. We hebben absoluut alles in ons arsenaal om ieder een geweldig logement te geven. In het camping met zwemvijver bij Zemst kan u een zwempje doen in de zwemvijver, vissen in de visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisvelden, tafeltennis, petanque,… ) of gewoon zalig rusten. Kinderen kunnen als ze willen op onze camping met zwemvijver hun hartje ophalen in de speeltuin of het goed onderhouden kinderbad. Vanzelfsprekend verschaffen wij ook animatie, een zeer uitgebreid horeca-aanbod en vlak naast de camping is er een fraaie buurt te verkennen rondom Zemst.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met degelijke faciliteiten en animatie voor jong en oud in een prachtomgeving bij Zemst

Met een tweetal taverne-restaurtants en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s in Diepvennen geen moment honger hebben. In ons restaurant Ter Wilgen kunt u aangenaam genieten van lekkere gerechten. Gespecialiseerde recreatieteams verwennen al onze kampeerders met een geweldig leuk animatieprogramma waarbij zowel de jongeren en kinderen als de volwassenen en senioren zich zullen amuseren. Dat alles zodat u zich geen seconde verveelt op de camping met zwemvijver. De supermarkt op onze kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te lopen voor de dagelijkse inkopen. Als u niet op de camping wilt eten, kunt u 2 degelijke herbergen vinden op bewandelbare afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping schoon en uitstekend onderhouden: zowel sanitair, warme douches en een wasserette zijn voorzien op de camping met zwemvijver.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met zwemvijver. Op het terrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Zemst is een prima uitgeruste camping met zwemvijver!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met zwemvijver perfect geschikt voor tripjes naar Zemst

U kan Diepvennen, bij Zemst, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met per trein is de camping met zwemvijver makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De schilderachtige natuur bij Zemst kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Zemst

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Zemst!