Prachtige camping met chalets Merchtem

Een fantastische camping met chalets bij Merchtem

 Diepvennen, de ideale camping met chalets met zwemparadijs wondermooi gelegen vlakbij Merchtem

Eén topper voor een onovertroffen kampeervakantie bij Merchtem: het camping met chalets Diepvennen. In de camping met chalets die zeer wat dingen in huis heeft, kunt u een fantastische kampeervakantie beleven. Sporten, relaxen, zwemmen, al dat kan op de camping met chalets Diepvennen voorzien van vis- en zwemvijver en gelokaliseerd in de inspirerende en heerlijke buurt van Merchtem. Kinderen kunnen altijd op de terreinen van onze camping met chalets zich uitleven op de veilige speeltuin of het kleurrijke kinderband. Voorts leveren wij horeca, animatie, in een wondermooie omgeving, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met chalets met topvoorzieningen en topanimatie in een prachtomgeving bij Merchtem

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er geen gebrek in camping met chalets Diepvennen, want bovenop onze 2 restaurant/tavernes hebben we drank- en snackautomaten die altijd tot uw beschikking zijn. De keuken in ons gezellige restaurant ”Ter Wilgen” is van zeer hoge kwaliteit. Medewerkers van de recreatieploeg amuseren al onze kampeergasten met een enorm gesmaakt animatie-aanbod waarbij zowel de jeugd als de volwassen mensen hun gading vinden. Fun en plezier gegarandeerd. De supermarkt/minimarkt op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver hoeft te zoeken voor de nodige aankopen. In de directe buurt vindt u trouwens een tweetal knusse herbergen. Daarbovenop kan u permanent gebruik maken van zeer goed verzorgd toiletten, hete douches en een handige wasserette.

De goed toegeruste camping met chalets Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Merchtem is een prima uitgeruste camping met chalets!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met chalets ideaal geschikt voor uitstapjes naar Merchtem

U kan Diepvennen, vlakbij Merchtem, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De fabuleuze natuur bij Merchtem kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Merchtem

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Merchtem!