Unieke camping Merchtem

Een unieke camping bij Merchtem

 Diepvennen, de perfecte camping met zwemparadijs fraai gesitueerd in de buurt van Merchtem

Voor een zalige vakantieperiode voor het ganse gezin in de buurt van Merchtem moet je echt bij onze camping zijn. We hebben absoluut alles in ons arsenaal om iedereen een formidabel verblijf te verschaffen. In het camping nabij Merchtem kunt u zich aan een zwempartijtje wagen in de zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisterrein, petanque,… ) of zorgeloos zalig relaxen. Het kinderbad, het speelparadijs en talrijke andere mogelijkheden tot kinderamusement zorgen ervoor dat de allerkleinsten zich geen enkele seconde vervelen op de camping. Vanzelfsprekend voorzien wij eveneens animatie, een zeer goed horeca-aanbod en buiten de kampeerterreinen is er een betoverende buurt te verkennen vlakbij Merchtem.

Lees meer

Een camping met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een mooie omgeving vlakbij Merchtem

Aan drank- en eetgelegenheden geen gebrek in camping Diepvennen, want naast onze 2 eethuis/taverne-restaurants hebben we zowel drank- als snackautomaten die altijd beschikbaar staan. De keuken in ons knusse restaurant ”Ter Wilgen” is van hoge kwaliteit. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen plezieren alle gasten met een enorm leuk animatieprogramma waarin zowel de jongere mensen als de iets oudere mensen aan hun trekken komen. Fun gegarandeerd. Voor uw doordeweekse inkopen en boodschappen hoeft u niet ver te lopen, want op het terrein zelf van de camping staat een prima gesorteerde minimarkt. In de nabije omgeving vindt u verder enkele knusse herbergen. Bovendien kunt u gebruik maken van goed in orde gehouden sanitair, hete douches en een wasserette.

De prima toegeruste camping Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Bovendien verhuren wij op het terrein meerdere chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping vindbaar in de omgeving van Merchtem!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping ideaal geschikt voor uitjes naar Merchtem

Onze camping, centraal gelegen in het land, bij Merchtem is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Merchtem is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Merchtem

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Merchtem!