Fantastische camping met zwemvijver Puurs

Een magnifieke camping met zwemvijver bij Puurs

 Diepvennen, de perfecte camping met zwemvijver met zwemparadijs geweldig gesitueerd vlakbij Puurs

Voor een geweldige vakantieperiode voor de ganse familie in de omgeving van Puurs moet je echt bij Diepvennen zijn. We hebben absoluut alles in ons arsenaal om ieder een formidabel verblijf te geven. Op de camping met zwemvijver bij Puurs kan u zich aan een zwampartij wagen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisvelden, tafeltennis of petanque,… ) of doodeenvoudig lekker op rust komen. De speeltuin, het kinderbad en vele andere speelmogelijkheden verzekeren dat de kleintjes zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met zwemvijver. Natuurlijk bieden we ook animatie voor jong en oud, een top horeca-assortiment en vlak naast de camping valt er een fabuleuze omgeving te verkennen nabij Puurs.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een topomgeving nabij Puurs

Aan eet-en drankmogelijkheden geen gebrek in camping met zwemvijver Diepvennen, want bovenop de 2 taverne-restaurants staan er drank- en snackautomaten die constant goed gevuld en beschikbaar staan. In ons gezellige restaurant Ter Wilgen kan u aangenaam genieten van lekkere schotels. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen entertainen alle kampeerders met een geweldig leuk animatieluik waarin zowel de jongeren en kinderen als de iets oudere mensen hun gading vinden. Dat alles zodat u zich geen enkele minuut verveelt op de camping met zwemvijver. Voor de dagelijkse kleine winkelaankopen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want op de kampeerterreinen van de camping met zwemvijver staat er een goed gesorteerde supermarkt. In de nabije omgeving vindt u daarbovenop enkele knusse herbergen. De wasfaciliteiten zijn bij ons proper en zeer goed onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en sanitair zijn tot uw beschikking op de camping met zwemvijver.

De goed uitgeruste camping met zwemvijver Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Puurs is een uitstekend toegeruste camping met zwemvijver!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met zwemvijver ideaal geschikt voor uitjes naar Puurs

Onze camping met zwemvijver, strategisch gelegen in het land, vlakbij Puurs is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met zwemvijver makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met zwemvijver kan u perfect een fietstripje maken maar het magistrale Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De wondermooie natuur bij Puurs kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Puurs

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Puurs!