Fantastische camping met chalets Meise

Een fantastische camping met chalets bij Meise

 Diepvennen, de ideale camping met chalets met zwemparadijs knap gesitueerd nabij Meise

Voor een mooie kampeervakantie voor het ganse gezin in de omgeving van Meise moet u bij camping met chalets Diepvennen langskomen. Wij hebben absoluut alles in huis om iedereen een formidabel verblijf te geven. uitrusten, dat alles kan op onze camping met chalets die uitgerust is met vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en bovendien gelegen in de veelzijdige en fameuze setting nabij Meise. Het kinderbad, de speeltuin en talrijke andere mogelijkheden tot kinderamusement zorgen ervoor dat de kinderen zich geen enkel moment vervelen op de camping met chalets. Natuurlijk garanderen we daarnaast ook animatie, een top horeca-assortiment en buiten de kampeerterreinen is er een schitterende omgeving te ontdekken rondom Meise.

Lees meer

Een camping met chalets met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een mooie omgeving bij Meise

Met twee restaurant-tavernes en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s in Diepvennen zeker geen honger hebben. De heerlijke keuken in ons sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ is van enorm goede kwaliteit. Gedurende het volledige seizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de immer aangename intermezzo’s dmv een uiterst leuk animatieprogramma voor oud en jong. Met als doel dat u zich geen enkele seconde verveelt op onze camping met chalets. Voor uw dagelijks nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet ver weg, want pal op de kampeerterreinen van de camping met chalets is een degelijk gesorteerde minimarkt. Wanneer u buiten de campingplaats wilt eten, kunt u enkele prima gezellige herbergen uitproberen op wandelafstand. De wasinfrastructuur is op onze camping netjes en goed onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn aanwezig op de camping met chalets.

De prima toegeruste camping met chalets Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare comfort. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Meise is een prima toegeruste camping met chalets!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met chalets ideaal geschikt voor uitjes naar Meise

Onze camping met chalets, centraal gesitueerd in het land, bij Meise is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met chalets makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Meise is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Meise

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Meise!