Prachtige camping met jaarplaatsen Nieuwenrode

Een fraaie camping met jaarplaatsen bij Nieuwenrode

 Diepvennen, de ideale camping met jaarplaatsen met zwemparadijs wondermooi gelegen vlakbij Nieuwenrode

Eén perfect adres voor een heerlijke kampeerperiode bij Nieuwenrode: het camping met jaarplaatsen Diepvennen. We hebben alles in petto om iedereen een fantastisch logement aan te bieden. Sporten, zwemmen, relaxen, al die dingen kunnen op de camping met jaarplaatsen Diepvennen uitgerust met zwempoel en visvijver en bovendien gelegen in de uitmuntende en aangename omgeving vlakbij Nieuwenrode. Het kinderbad, de speeltuin en andere mogelijkheden tot kinderamusement maken dat de jongste kinderen zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met jaarplaatsen. Voorts hebben wij horeca, animatie, in een fabuleuze buurt, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met degelijke faciliteiten en topanimatie in een mooie omgeving nabij Nieuwenrode

Met twee restaurant-tavernes en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen geen moment honger hebben. In het sfeervolle restaurant Ter Wilgen kunt u aangenaam genieten van heerlijke gerechten. Gedurende het volledige seizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning dankzij een heel gevarieerd animatieprogramma voor zowel kinderen als volwassen. Plezier gegarandeerd. Voor de dagelijks nodige inkopen en boodschappen hoeft u niet ver te lopen, want pal op de kampeerterreinen van de camping met jaarplaatsen staat er een degelijk geëquipeerde minimarkt/supermarkt. In de nabije omtrek vindt u trouwens enkele herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping netjes en prima onderhouden: zowel toiletten, sanitair en wasserettes zijn tot uw beschikking op de camping met jaarplaatsen.

De prima uitgeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het terrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met jaarplaatsen is er te vinden in de ruime omgeving van Nieuwenrode!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Nieuwenrode

Onze camping met jaarplaatsen, strategisch gesitueerd in het land, bij Nieuwenrode is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kan u zeer vlot een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. Via een fabuleuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Nieuwenrode

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Nieuwenrode!