Leuke camping Vilvoorde

Een schitterende camping bij Vilvoorde

 Diepvennen, de ideale camping met zwemparadijs wondermooi gesitueerd nabij Vilvoorde

Voor een zalige vakantie voor het hele gezin vlakbij Vilvoorde moet u echt bij Diepvennen langskomen. We hebben alles in ons arsenaal om iedereen een onvergetelijk verblijf te verschaffen. Relaxen sporten en tafelen, het kan allemaal in onze camping voorzien van visvijver en zwempoel en gesitueerd in de inspirerende en wondermooie setting van Vilvoorde. Het kinderbad, de speeltuin en vele andere kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer zorgen ervoor dat de kleintjes zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping. Uiteraard verschaffen we ook animatie op maat, een zeer ruim horeca-assortiment en vlak naast de kampeerterreinen is er een oogverblindende omgeving te ontdekken nabij Vilvoorde.

Lees meer

Een camping met goede accommodatie en topanimatie in een prachtomgeving bij Vilvoorde

Aan drank- en eetmogelijkheden absoluut geen tekort bij camping Diepvennen, want naast onze twee taverne-restaurants staan er drank- en snackautomaten die permanent tot uw beschikking staan. In het gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kunt u aangenaam genieten van heerlijke gastronomie. Recreatieverenigingen amuseren de kampeerders met een geweldig gevuld animatie-aanbod waarbij zowel de jongeren en kinderen als de iets oudere mensen zich zullen vermaken. Met als doel dat u zich geen enkele minuut verveelt op de camping. Voor de dagelijkse inkopen en boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein van de camping is een goed uitgeruste minimarkt. In de directe omtrek vindt u bovendien een tweetal sfeervolle herbergen. Verder kan u dag en nacht gebruik maken van prima hygiënisch sanitair, hete douches en een wasserette.

De prima toegeruste camping Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige comfort. Daarbovenop verhuren wij op het kampeerterrein verschillende caravans, trekkershutten en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping vindbaar in de buurt van Vilvoorde!

Centraal gelegen Diepvennen, camping ideaal geschikt voor tripjes naar Vilvoorde

Onze camping, centraal gelegen in het land, vlakbij Vilvoorde is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping kan u perfect een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Vilvoorde is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Vilvoorde

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Vilvoorde!