Fantastische camping met trekkershutten Willebroek

Een luisterrijke camping met trekkershutten bij Willebroek

 Diepvennen, de gedroomde camping met trekkershutten met zwemparadijs knap gelegen op korte afstand van Willebroek

Slechts één adres voor een formidabele vakantie bij Willebroek: camping met trekkershutten Diepvennen. We hebben alles in huis om iedereen een heuglijk logement aan te bieden. Op de camping met trekkershutten in de omgeving van Willebroek kunt u zich aan een zwempartijtje wagen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisvelden, petanque,… ) of aangenaam heerlijk rusten. Kinderen kunnen altijd op de camping met trekkershutten hun hartje ophalen in de speeltuin of het kleurrijke kinderband. Uiteraard voorzien we daarnaast ook animatie, een zeer ruim horeca-assortiment en buiten de camping is er een schilderachtige buurt te ontdekken op korte afstand van Willebroek.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met degelijke faciliteiten en animatie voor jong en oud in een topomgeving vlakbij Willebroek

Aan gelegenheden voor drank en eten geen tekort in camping met trekkershutten Diepvennen, want bovenop onze 2 restaurant/tavernes staan er snack- en drankautomaten die permanent beschikbaar staan. De keuken in ons sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ is van zeer hoge kwaliteit. Tijdens het seizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename ontspanning dankzij een zeer leuk animatie-aanbod voor oud en jong. Dolle pret gegarandeerd. De minimarkt op onze camping maakt dat u niet ver hoeft te hollen voor de broodnodige boodschappen. In de nabije omgeving vindt u verder enkele knusse herbergen. Verder kunt u permanent gebruik maken van zeer goed onderhouden toiletten, hete douches en een wasserette.

De goed toegeruste camping met trekkershutten Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Willebroek is een prima uitgeruste camping met trekkershutten!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met trekkershutten perfect geschikt voor uitjes naar Willebroek

U kunt Diepvennen, bij Willebroek, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met trekkershutten makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met trekkershutten kan u perfect een fietstrip ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De schilderachtige natuur bij Willebroek kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Willebroek

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Willebroek!