Fantastische camping met chalets Oppuurs

Een kostelijke camping met chalets bij Oppuurs

 Diepvennen, de gedroomde camping met chalets met zwemparadijs mooi gesitueerd op korte afstand van Oppuurs

Voor een zalige vakantieperiode voor de hele familie nabij Oppuurs moet u bij Diepvennen langskomen. In onze camping met chalets die zeer wat dingen te bieden heeft, kunt u een fantastische vakantieperiode beleven. Op de camping met chalets in de omgeving van Oppuurs kunt u zwemmen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisveld, petanque of tafeltennis,… ) of simpelweg lekker op rust komen. Het kinderbad, de speeltuin en vele andere kindervermaak verzekeren dat de ‘kids’ zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met chalets. Voorts hebben we bij Diepvennen horeca en animatie, een fabuleuze setting, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met chalets met degelijke faciliteiten en topanimatie in een prachtomgeving nabij Oppuurs

Met twee restaurant-tavernes en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s van Diepvennen absoluut geen honger hebben. In het gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kunt u genieten van heerlijke gastronomie. Medewerkers van de recreatieploeg amuseren de kampeergasten met een zeer gevuld animatie-aanbod waarin zowel de jongere mensen als de volwassenen en senioren aan hun trekken komen. Zodat u zich geen ogenblik verveelt op de camping met chalets. De winkel op de camping zorgt ervoor dat u niet ver moet zoeken voor de broodnodige aankopen. Indien u niet op het kampeerterrein wilt tafelen, kunt u een paar prima herbergen uitproberen op korte afstand. Daarbovenop kan u permanent gebruik maken van zeer goed hygiënisch toiletten, warme douches en een wasserette.

De goed uitgeruste camping met chalets Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare comfort. Daarbovenop verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met chalets vindbaar in de omgeving van Oppuurs!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met chalets perfect geschikt voor uitjes naar Oppuurs

U kan Diepvennen, vlakbij Oppuurs, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een oogverblindende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Oppuurs is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Oppuurs

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Oppuurs!