Unieke camping met chalets Sint-Amands

Een oogverblindende camping met chalets bij Sint-Amands

 Diepvennen, de gedroomde camping met chalets met zwemparadijs mooi gesitueerd bij Sint-Amands

1 topper voor een fabuleuze vakantie in de omgeving van Sint-Amands: het camping met chalets Diepvennen. Wij hebben alles in huis om iedereen een fantastisch verblijf te verschaffen. tafelen, al die dingen kunnen bij onze camping met chalets die uitgerust is met visvijver en zwemvijver en daarenboven gelegen in de kansrijke en beeldige buurt in de omgeving van Sint-Amands. Het kinderbad, de speeltuin en vele andere kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer zorgen ervoor dat de allerkleinsten zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met chalets. Vanzelfsprekend verschaffen we ook animatie voor jong en oud, een zeer mooi horeca-aanbod en buiten de camping is er een grandioze omgeving te ontdekken op korte afstand van Sint-Amands.

Lees meer

Een camping met chalets met topvoorzieningen en animatie op maat in een prachtomgeving vlakbij Sint-Amands

Met twee taverne-restaurtants en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s in Diepvennen geen moment honger lijden. De heerlijke keuken in het restaurant ‘Ter Wilgen’ is van hoge kwaliteit. Tijdens het vakantieseizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de zeer welkome en aangename ontspanning met een zeer afwisselend animatie-aanbod voor alle leeftijden. Dolle pret gegarandeerd. Voor uw dagelijks nodige boodschappen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping met chalets is er een goed voorziene minimarkt/supermarkt. In de directe omgeving vindt u daarbovenop enkele knusse herbergen. Voorts kan u dag en nacht gebruik maken van zeer goed in orde gehouden sanitair, hete douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met chalets. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein meerdere chalets, trekkershutten en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met chalets is er te vinden in de buurt van Sint-Amands!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met chalets perfect geschikt voor uitstapjes naar Sint-Amands

U kunt Diepvennen, vlakbij Sint-Amands, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met chalets makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De schilderachtige natuur bij Sint-Amands kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Amands

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Sint-Amands!