Unieke camping met staanplaatsen Buggenhout

Een luisterrijke camping met staanplaatsen bij Buggenhout

 Diepvennen, de allerbeste camping met staanplaatsen met zwemparadijs schitterend gesitueerd nabij Buggenhout

Voor een mooie kampeervakantie voor de ganse familie in de omgeving van Buggenhout moet u echt bij Diepvennen zijn. Op onze camping met staanplaatsen die heel veel in huis heeft, kunt u een heerlijke vakantieperiode meemaken. In de camping met staanplaatsen niet ver van Buggenhout kan u zwemmen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, genieten van de sportvelden (tennisvelden, petanque,… ) of doodleuk aangenaam nietsdoen. De allerkleinsten kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping met staanplaatsen zich uitleven op de veilige speeltuin of het kinderbad. Daarbovenop hebben wij horeca, animatie, middenin een fraaie buurt, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met prima voorzieningen en leuke animatie in een topomgeving bij Buggenhout

Met twee restaurant-tavernes en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen zeker geen honger lijden. De topkeuken in het sfeervolle restaurant Ter Wilgen is van enorm goede kwaliteit. Enthousiaste recreatieverenigingen verwennen alle kampeerders met een zeer gevuld animatieprogramma waarbij zowel de jongeren en kinderen als de iets oudere mensen aan hun trekken komen. Met als doel dat u zich geen ogenblik verveelt op de camping met staanplaatsen. Voor de dagelijkse inkopen en boodschappen hoeft u niet ver weg, want op het terrein zelf van de camping met staanplaatsen is een uitstekend geëquipeerde supermarkt/minimarkt. In de directe omtrek vindt u trouwens twee herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij Diepvennen netjes en goed onderhouden: zowel warme douches, toiletten en een wasserette zijn aanwezig op de camping met staanplaatsen.

De prima uitgeruste camping met staanplaatsen Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met staanplaatsen vindbaar in de buurt van Buggenhout!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met staanplaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Buggenhout

Onze camping met staanplaatsen, strategisch gelegen in het land, bij Buggenhout is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met staanplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met staanplaatsen kunt u zeer vlot een fietstrip ondernemen maar het mooie Mechelen. Via een betoverende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De ronduit prachtige natuur bij Buggenhout kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Buggenhout

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Buggenhout!