Prachtige camping met seizoensplaatsen Buggenhout

Een magnifieke camping met seizoensplaatsen bij Buggenhout

 Diepvennen, de ideale camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs mooi gesitueerd in de buurt van Buggenhout

Slechts één toplocatie voor een ongeëvenaarde kampeertijd in de buurt van Buggenhout: camping met seizoensplaatsen Diepvennen. Op onze camping met seizoensplaatsen die enorm veel in huis heeft, kan u een heerlijke kampeertijd meemaken. In de camping met seizoensplaatsen niet ver van Buggenhout kunt u zwemmen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisveld, petanque, tafeltennis,… ) of zorgeloos zalig rusten. De actieve kinderen kunnen altijd op onze camping met seizoensplaatsen hun hartje ophalen op de mooie speeltuin of het kinderbad. Bovendien bieden wij animatie, horeca, middenin een fameuze omgeving, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met prima voorzieningen en topanimatie in een leuke buurt bij Buggenhout

Met twee restaurants/tavernes en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen absoluut geen honger hebben. In het sfeervolle restaurant Ter Wilgen kunt u ten volle genieten van overheerlijke gerechten. Gedurende het vakantieseizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning dmv een heel tof animatie-aanbod voor zowel kinderen als volwassen. Dat alles zodat u zich geen ogenblik verveelt op de camping met seizoensplaatsen. Voor de dagelijkse inkopen en boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping met seizoensplaatsen staat er een prima gesorteerde supermarkt. In de nabije omgeving vindt u bovendien een paar knusse herbergen. De wasfaciliteiten zijn op onze camping proper en uitstekend onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn voorzien op de camping met seizoensplaatsen.

De prima uitgeruste camping met seizoensplaatsen Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Buggenhout is een zeer goed uitgeruste camping met seizoensplaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met seizoensplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Buggenhout

U kunt Diepvennen, vlakbij Buggenhout, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met seizoensplaatsen makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met seizoensplaatsen kunt u perfect een fietstripje maken maar het magistrale Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De prachtige natuur bij Buggenhout kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Buggenhout

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Buggenhout!