Fantastische camping met jaarplaatsen Bornem

Een unieke camping met jaarplaatsen bij Bornem

 Diepvennen, de perfecte camping met jaarplaatsen met zwemparadijs prachtig gelegen op korte afstand van Bornem

Slechts één topper voor een fantastische vakantie vlakbij Bornem: het camping met jaarplaatsen Diepvennen. Wij hebben werkelijk alles in (ons gastvrije) huis om ieder een geweldig verblijf te bezorgen. In het camping met jaarplaatsen in de omgeving van Bornem kan u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, genieten van de sportvelden (tennisveld, tafeltennis, petanque,… ) of ongegeneerd heerlijk luieren. De allerkleinsten kunnen als ze willen op de camping met jaarplaatsen hun hartje ophalen in de speeltuin of het kinderbad. Natuurlijk verschaffen we ook animatie, een zeer mooi horeca-aanbod en vlak naast de kampeerterreinen is er een ronduit prachtige buurt te ontdekken nabij Bornem.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en topanimatie in een prachtbuurt nabij Bornem

Met een tweetal restaurants/tavernes en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen absoluut geen honger hebben. De keuken in ons restaurant ”Ter Wilgen” is van topkwaliteit. Recreatieverenigingen plezieren al onze kampeergasten met een enorm leuk animatieprogramma waarin zowel de jongeren als de volwassen mensen zich zullen amuseren. Vermaak gegarandeerd. Voor de doordeweekse boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want op het terrein van de camping met jaarplaatsen staat een uitstekend uitgeruste minimarkt/supermarkt. Indien u buiten de camping wilt tafelen, kan u een tweetal prima herbergen vinden op bewandelbare afstand. Voorts kan u op ieder moment van de dag gebruik maken van zeer goed hygiënisch toiletten, warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met jaarplaatsen. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met jaarplaatsen vindbaar in de buurt van Bornem!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Bornem

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gesitueerd in het land, bij Bornem is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u perfect een fietstrip ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Bornem

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Bornem!