Unieke camping met seizoensplaatsen Rumst

Een prachtige camping met seizoensplaatsen bij Rumst

 Diepvennen, de allerbeste camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs geweldig gesitueerd in de buurt van Rumst

Voor een onvergetelijke vakantieperiode voor het ganse gezin vlakbij Rumst moet je echt bij Diepvennen zijn. Op onze camping met seizoensplaatsen die enorm wat dingen in huis heeft, kunt u een beeldige kampeertijd beleven. Relaxen sporten en tafelen, al die dingen kunnen op de camping met seizoensplaatsen voorzien van visvijver en zwemvijver en gesitueerd in de inspirerende en fraaie omgeving vlakbij Rumst. De actieve kinderen kunnen altijd op de terreinen van onze camping met seizoensplaatsen zich uitleven in de mooie speeltuin of het propere kinderbad. Natuurlijk verschaffen wij eveneens animatie voor jong en oud, een geweldig horeca-aanbod en vlak naast de camping valt er een wondermooie omgeving te verkennen rondom Rumst.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met prima voorzieningen en animatie op maat in een prachtbuurt bij Rumst

Met twee restaurants/tavernes en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen absoluut geen honger hebben. In het sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u genieten van lekkere gerechten. Tijdens het volledige seizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename ontspanning dankzij een enorm tof animatie-aanbod voor zowel kinderen als volwassen. Fun en plezier gegarandeerd. De winkel op onze kampeerterreinen maakt dat u niet ver hoeft te gaan voor de dagelijkse inkopen. Indien u niet op de campingplaats wilt eten, kan u enkele degelijke herbergen uitproberen op wandelafstand. De wasfaciliteiten zijn bij ons netjes en goed onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn tot uw beschikking op de camping met seizoensplaatsen.

De prima uitgeruste camping met seizoensplaatsen Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige luxe. Op het terrein staan er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met seizoensplaatsen is er te vinden in de omgeving van Rumst!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met seizoensplaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Rumst

U kan Diepvennen, vlakbij Rumst, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met met de trein is de camping met seizoensplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met seizoensplaatsen kunt u perfect een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. Via een wondermooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De beeldige natuur bij Rumst kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Rumst

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Rumst!