Unieke camping met stacaravans Bornem

Een oogverblindende camping met stacaravans bij Bornem

 Diepvennen, de allerbeste camping met stacaravans met zwemparadijs wondermooi gelegen op korte afstand van Bornem

Eén toplocatie voor een onvergetelijke kampeervakantie in de nabije omgeving van Bornem: het camping met stacaravans Diepvennen. In de camping met stacaravans die enorm veel te bieden heeft, kan u een ronduit prachtige kampeertijd doormaken. tafelen, al die dingen kunnen in onze camping met stacaravans voorzien van zwem- en visvijver en daarenboven gelegen in de inspirerende en schilderachtige setting in de omgeving van Bornem. Het kinderbad, de speeltuin en talrijke andere speelmogelijkheden verzekeren dat de kinderen zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met stacaravans. Bovendien leveren wij horeca, animatie, een fraaie buurt, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met degelijke faciliteiten en leuke animatie in een mooie omgeving vlakbij Bornem

Met 2 taverne-restaurtants en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen zeker geen honger hebben. In ons gezellige restaurant Ter Wilgen kan u genieten van overheerlijke schotels. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen amuseren onze kampeergasten met een enorm gesmaakt animatie-aanbod waarin zowel de jongeren als de volwassenen zich zullen vermaken. Dat alles zodat u zich geen ogenblik verveelt op onze camping met stacaravans. Voor uw dagelijkse inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op de kampeerterreinen van de camping met stacaravans is er een goed uitgeruste supermarkt. Als u buiten het kampeerterrein wilt tafelen, kan u enkele prima gezellige herbergen uitproberen op wandelafstand. Bovendien kan u op ieder moment van de dag gebruik maken van zeer goed hygiënisch sanitair, lekker warme douches en een handige wasserette.

De prima toegeruste camping met stacaravans Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Bornem is een uitstekend uitgeruste camping met stacaravans!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met stacaravans perfect geschikt voor uitjes naar Bornem

U kunt Diepvennen, vlakbij Bornem, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met stacaravans kunt u zeer vlot een fietstripje maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Bornem is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Bornem

Onze recreatieplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Bornem!