Prachtige camping met staanplaatsen Bornem

Een fantastische camping met staanplaatsen bij Bornem

 Diepvennen, de perfecte camping met staanplaatsen met zwemparadijs fraai gelegen in de omgeving van Bornem

Slechts één perfect adres voor een onvergetelijke kampeervakantie vlakbij Bornem: camping met staanplaatsen Diepvennen. We hebben absoluut alles in petto om u een fantastisch logement te geven. uitrusten, het kan allemaal in de camping met staanplaatsen die uitgerust is met zwemvijver en visvijver en bovendien gelegen in de inspirerende en schilderachtige buurt bij Bornem. Kinderen kunnen altijd op onze camping met staanplaatsen zich uitleven in de speeltuin of het kinderbad. Natuurlijk verschaffen wij ook animatie, een top horeca-assortiment en vlak naast de camping is er een fameuze omgeving te verkennen nabij Bornem.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een prachtbuurt vlakbij Bornem

Aan eet-en drankmogelijkheden absoluut geen tekort bij camping met staanplaatsen Diepvennen, want bovenop de twee taverne-restaurants bieden we snack- en drankautomaten die constant beschikbaar staan. In ons restaurant Ter Wilgen kunt u ten volle genieten van fijne gastronomie. Recreatieverenigingen amuseren alle gasten met een zeer gevuld animatieprogramma waarbij zowel de jongeren en kinderen als de volwassenen hun gading vinden. Pret gegarandeerd. Voor uw dagelijks nodige boodschappen hoeft u niet ver te lopen, want op het terrein van de camping met staanplaatsen is er een goed voorziene supermarkt. Als u niet op het terrein wilt eten, kunt u twee prima herbergen uitproberen op korte afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij ons schoon en prima onderhouden: zowel warme douches, toiletten en een wasserette zijn aanwezig op de camping met staanplaatsen.

De goed toegeruste camping met staanplaatsen Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Daarbovenop verhuren wij op het terrein verschillende chalets, trekkershutten en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Bornem is een uitstekend toegeruste camping met staanplaatsen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met staanplaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Bornem

U kan Diepvennen, bij Bornem, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met staanplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fameuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Bornem is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Bornem

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Bornem!