Fantastische camping met zwemvijver Opdorp

Een kostelijke camping met zwemvijver bij Opdorp

 Diepvennen, de gedroomde camping met zwemvijver met zwemparadijs geweldig gelegen in de omgeving van Opdorp

1 perfect adres voor een ongeëvenaarde kampeertijd in de nabije omgeving van Opdorp: camping met zwemvijver Diepvennen. In de camping met zwemvijver die heel wat dingen te bieden heeft, kan u een fabuleuze campingtijd meemaken. Sporten, relaxen, zwemmen, al dat kan op de camping met zwemvijver die beschikt over vis- en zwemvijver en gelegen in de veelzijdige en schitterende omgeving in de buurt van Opdorp. Het kinderbad, het speelparadijs en vele andere mogelijkheden tot kinderamusement verzekeren dat de jongste kinderen zich geen seconde zullen vervelen op de camping met zwemvijver. Bovendien leveren we bij Diepvennen horeca, animatie, middenin een fraaie omgeving, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met topvoorzieningen en leuke animatie in een prachtbuurt bij Opdorp

Aan drank- en eetgelegenheden is er absoluut geen tekort in camping met zwemvijver Diepvennen, want bovenop onze 2 taverne-restaurants staan er zowel snack- als drankautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar zijn. In het restaurant ”Ter Wilgen” kunt u aangenaam genieten van lekkere schotels. Medewerkers van de recreatieploeg verwennen de gasten met een geweldig geslaagd animatieprogramma waarin zowel de jongeren en kinderen als de volwassenen hun gading vinden. Met als doel dat u zich geen minuut verveelt op de camping met zwemvijver. Voor uw nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet ver weg, want op het terrein zelf van de camping met zwemvijver staat een degelijk voorziene supermarkt/minimarkt. In de nabije buurt vindt u voorts een paar knusse herbergen. De wasinfrastructuur is op onze camping netjes en zeer goed onderhouden: zowel sanitair, warme douches en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met zwemvijver.

De prima uitgeruste camping met zwemvijver Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het terrein zijn er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met zwemvijver vindbaar in de ruime omgeving van Opdorp!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met zwemvijver ideaal geschikt voor uitstapjes naar Opdorp

U kunt Diepvennen, vlakbij Opdorp, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met zwemvijver makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een ronduit prachtige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De grandioze natuur bij Opdorp kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Opdorp

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Opdorp!