Leuke camping met zwemvijver Buggenhout

Een fraaie camping met zwemvijver bij Buggenhout

 Diepvennen, de perfecte camping met zwemvijver met zwemparadijs fantastisch gesitueerd nabij Buggenhout

Eén adres voor een fantastische kampeerperiode in de omgeving van Buggenhout: het camping met zwemvijver Diepvennen. Op onze camping met zwemvijver die enorm wat dingen te bieden heeft, kan u een wondermooie kampeertijd beleven. Sporten, zwemmen, relaxen, al dat kan op onze camping met zwemvijver die voorzien is van vis- en zwemvijver en daarenboven gelegen in de inspirerende en wondermooie setting in de omgeving van Buggenhout. Kinderen kunnen op de terreinen van onze camping met zwemvijver zich uitleven op de veilige speeltuin of het kleurrijke kinderband. Daarbovenop bieden we bij Diepvennen animatie, horeca, in een fraaie omgeving, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met topvoorzieningen en leuke animatie in een prachtomgeving nabij Buggenhout

Aan eet-en drankmogelijkheden is er geen gebrek bij camping met zwemvijver Diepvennen, want bovenop de twee taverne/restaurants hebben we zowel snack- als drankautomaten die permanent tot uw beschikking staan. De heerlijke keuken in ons restaurant Ter Wilgen is van topkwaliteit. Gedurende het vakantieseizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning dankzij een heel afwisselend animatieprogramma voor alle leeftijden. Vermaak gegarandeerd. Voor uw dagelijkse kleine winkelaankopen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want pal op het terrein van de camping met zwemvijver is een prima geëquipeerde supermarkt/minimarkt. In de nabije omtrek vindt u daarbovenop een tweetal gezellige herbergen. De wasinfrastructuur is op onze camping proper en goed onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn aanwezig op de camping met zwemvijver.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met zwemvijver. Op het kampeerterrein zijn er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Buggenhout is een uitstekend toegeruste camping met zwemvijver!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met zwemvijver ideaal geschikt voor uitjes naar Buggenhout

U kunt Diepvennen, vlakbij Buggenhout, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met zwemvijver makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een schitterende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Buggenhout

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Buggenhout!