Leuke camping met trekkershutten Oppuurs

Een schitterende camping met trekkershutten bij Oppuurs

 Diepvennen, de gedroomde camping met trekkershutten met zwemparadijs geweldig gelegen bij Oppuurs

Voor een zalige kampeervakantie voor de hele familie nabij Oppuurs moet je echt bij camping met trekkershutten Diepvennen langskomen. We hebben absoluut alles in petto om iedereen een geweldig verblijf te geven. Sporten, al dat kan bij onze camping met trekkershutten die beschikt over zwem- en visvijver en bovendien gelegen in de interessante en oogverblindende omgevingskader in de omgeving van Oppuurs. Het kinderbad, het speelparadijs en vele andere kindervermaak staan er garant voor dat de allerkleinsten zich geen seconde zullen vervelen op de camping met trekkershutten. Vanzelfsprekend garanderen wij eveneens animatiemogelijkheden, een fantastisch horeca-aanbod en vlak naast de camping valt er een ronduit prachtige omgeving te ontdekken nabij Oppuurs.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een leuke buurt nabij Oppuurs

Met een tweetal tavernes/restaurants en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zal u op onze %1 s van Diepvennen absoluut geen honger hebben. De heerlijke keuken in het restaurant ‘Ter Wilgen’ is van enorm goede kwaliteit. Medewerkers van de recreatieploeg entertainen alle gasten met een zeer leuk animatieluik waarbij zowel de jongere mensen als de volwassenen zich zullen amuseren. Dat alles zodat u zich geen enkel ogenblik verveelt op de camping met trekkershutten. Voor uw doordeweekse inkopen en boodschappen hoeft u niet ver weg, want op het terrein zelf van de camping met trekkershutten is er een goed gesorteerde minimarkt. In de directe omgeving vindt u trouwens enkele gezellige herbergen. Daarnaast kan u gebruik maken van goed onderhouden sanitair, lekker warme douches en een wasserette.

De prima uitgeruste camping met trekkershutten Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare comfort. Daarbovenop verhuren wij op het kampeerterrein verschillende chalets, trekkershutten en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Oppuurs is een prima toegeruste camping met trekkershutten!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met trekkershutten perfect geschikt voor uitstapjes naar Oppuurs

U kunt Diepvennen, vlakbij Oppuurs, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met per trein is de camping met trekkershutten makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met trekkershutten kan u zeer vlot een fietstrip maken maar het magistrale Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De fraaie natuur bij Oppuurs kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Oppuurs

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Oppuurs!