Prachtige camping met zwemvijver Oppuurs

Een prachtige camping met zwemvijver bij Oppuurs

 Diepvennen, de allerbeste camping met zwemvijver met zwemparadijs beeldig gelegen op korte afstand van Oppuurs

Slechts één topper voor een ongeëvenaarde kampeertijd bij Oppuurs: camping met zwemvijver Diepvennen. In onze camping met zwemvijver die heel wat dingen in huis heeft, kunt u een sublieme campingtijd meemaken. Relaxen sporten en tafelen, al die dingen kunnen in de camping met zwemvijver Diepvennen uitgerust met vis- en zwemvijver en gelegen in de inspirerende en oogverblindende omgevingskader in de omgeving van Oppuurs. Kinderen kunnen op onze camping met zwemvijver hun hartje ophalen in de mooie speeltuin of het propere kinderbad. Daarbovenop leveren we bij Diepvennen animatie, horeca, in een fabuleuze omgeving, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met goede accommodatie en animatie op maat in een leuke buurt bij Oppuurs

Aan drank- en eetgelegenheden is er absoluut geen gebrek bij camping met zwemvijver Diepvennen, want naast de 2 eethuis/taverne-restaurants staan er zowel snack- als drankautomaten die altijd tot uw beschikking zijn. De topkeuken in het knusse restaurant Ter Wilgen is van enorm goede kwaliteit. Medewerkers van de recreatieploeg plezieren al onze gasten met een bijzonder gesmaakt animatieluik waarbij zowel de jongeren als de volwassen mensen aan hun trekken komen. Zodat u zich geen enkele seconde verveelt op de camping met zwemvijver. Voor uw doordeweekse inkopen hoeft u niet ver weg, want op de kampeerterreinen van de camping met zwemvijver staat er een uitstekend voorziene minimarkt/supermarkt. In de directe buurt vindt u trouwens twee knusse herbergen. De wasfaciliteiten zijn op onze camping proper en zeer goed onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met zwemvijver.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met zwemvijver. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein verschillende trekkershutten, caravans en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met zwemvijver is er te vinden in de buurt van Oppuurs!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met zwemvijver perfect geschikt voor tripjes naar Oppuurs

Onze camping met zwemvijver, centraal gelegen in het land, bij Oppuurs is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met zwemvijver makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een schitterende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Oppuurs

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Oppuurs!