Prachtige camping met jaarplaatsen Duffel

Een prachtige camping met jaarplaatsen bij Duffel

 Diepvennen, de perfecte camping met jaarplaatsen met zwemparadijs wondermooi gelegen in de buurt van Duffel

Voor een geweldige vakantie voor het ganse gezin in de buurt van Duffel moet u echt bij camping met jaarplaatsen Diepvennen aankloppen. Wij hebben alles in ons arsenaal om ieder een onvergetelijk logement aan te bieden. Tafelen, uitrusten, sporten, dat alles kan bij onze camping met jaarplaatsen Diepvennen uitgerust met zwemvijver en visvijver en gesitueerd in de inspirerende en heerlijke buurt vlakbij Duffel. Kinderen kunnen altijd op onze camping met jaarplaatsen zich uitleven op de speeltuin of het propere kinderbad. Uiteraard verschaffen wij daarnaast ook animatie, een zeer uitgebreid horeca-aanbod en vlak naast de camping valt er een ronduit prachtige omgeving te verkennen vlakbij Duffel.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een prachtomgeving vlakbij Duffel

Aan eet-en drankmogelijkheden is er geen gebrek bij camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast de twee restaurant/tavernes hebben we drank- en snackautomaten die constant goed gevuld en beschikbaar zijn. De keuken in ons knusse restaurant Ter Wilgen is van topkwaliteit. Tijdens het seizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de immer aangename intermezzo’s met een enorm afwisselend animatieprogramma voor jong en oud. Fun en plezier gegarandeerd. Voor uw nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein van de camping met jaarplaatsen is een goed uitgeruste minimarkt. Wanneer u buiten de campingplaats wilt tafelen, kunt u 2 uitstekende gezellige herbergen vinden op bewandelbare afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij Diepvennen netjes en zeer goed onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn aanwezig op de camping met jaarplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met jaarplaatsen. Bovendien verhuren wij op het terrein verschillende caravans, trekkershutten en chalets. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Duffel is een uitstekend uitgeruste camping met jaarplaatsen!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Duffel

U kan Diepvennen, vlakbij Duffel, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De betoverende natuur bij Duffel kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Duffel

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Duffel!