Fantastische camping met jaarplaatsen Brussel

Een schitterende camping met jaarplaatsen bij Brussel

 Diepvennen, de beste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs fraai gelegen in de omgeving van Brussel

Voor een fantastische vakantietijd voor het hele gezin in de omgeving van Brussel moet je echt bij camping met jaarplaatsen Diepvennen aankloppen. Op onze camping met jaarplaatsen die zeer veel in huis heeft, kunt u een beeldige vakantie meemaken. Tafelen, uitrusten, sporten, het kan allemaal in onze camping met jaarplaatsen Diepvennen uitgerust met visvijver en zwempoel en bovendien gelokaliseerd in de inspirerende en schitterende buurt van Brussel. De actieve kinderen kunnen altijd op de terreinen van onze camping met jaarplaatsen hun hartje ophalen in de mooie speeltuin of het goed onderhouden kinderbad. Bovendien bieden wij horeca, animatie, in een sublieme omgeving, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een prachtomgeving nabij Brussel

Met een tweetal tavernes/restaurants en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zal u op de %1 s van Diepvennen zeker geen honger lijden. De heerlijke keuken in het sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” is van topkwaliteit. Gedurende het kampeerseizoen zorgen recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename ontspanning door middel van een heel leuk animatieprogramma voor jong en oud. Plezier gegarandeerd. Voor de dagelijkse inkopen hoeft u niet ver te lopen, want pal op de kampeerterreinen van de camping met jaarplaatsen staat een uitstekend voorziene minimarkt. In de directe buurt vindt u daarbovenop twee gezellige herbergen. De wasinfrastructuur is bij Diepvennen netjes en uitstekend onderhouden: zowel warme douches, toiletten en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met jaarplaatsen.

De goed uitgeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Daarbovenop verhuren wij op het terrein verschillende caravans, trekkershutten en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Brussel is een uitstekend toegeruste camping met jaarplaatsen!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Brussel

U kan Diepvennen, bij Brussel, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u zeer vlot een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een mooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Brussel

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Brussel!