Fantastische camping met seizoensplaatsen Dendermonde

Een fraaie camping met seizoensplaatsen bij Dendermonde

 Diepvennen, de allerbeste camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs fraai gelegen op korte afstand van Dendermonde

Voor een heerlijke kampeervakantie voor de hele familie vlakbij Dendermonde moet u bij onze camping met seizoensplaatsen aankloppen. In de camping met seizoensplaatsen die heel veel te bieden heeft, kan u een heerlijke kampeertijd doormaken. Sporten, tafelen of uitrusten, al dat kan bij onze camping met seizoensplaatsen Diepvennen voorzien van visvijver en zwempoel en genesteld in de inspirerende en betoverende omgeving bij Dendermonde. De actieve kinderen kunnen altijd op de camping met seizoensplaatsen hun hartje ophalen op de speeltuin of het kleurrijke kinderband. Vanzelfsprekend verschaffen we eveneens animatie op maat, een top horeca-aanbod en buiten de kampeerterreinen valt er een schitterende omgeving te verkennen vlakbij Dendermonde.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met prima voorzieningen en animatie op maat in een prachtbuurt bij Dendermonde

Met 2 tavernes/restaurants en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zult u op onze %1 s in Diepvennen zeker geen honger hebben. In ons sfeervolle restaurant Ter Wilgen kan u aangenaam genieten van overheerlijke gastronomie. Tijdens het kampeerseizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning met een heel afwisselend animatieprogramma voor zowel kinderen als volwassen. Vermaak gegarandeerd. De supermarkt op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet lopen voor de nodige inkopen. Indien u niet op het kampeerterrein wilt tafelen, kan u enkele degelijke gezellige herbergen vinden op korte afstand. Verder kan u permanent gebruik maken van prima in orde gehouden toiletten, hete douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met seizoensplaatsen. Verder verhuren wij op het terrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Dendermonde is een prima uitgeruste camping met seizoensplaatsen!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met seizoensplaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Dendermonde

U kan Diepvennen, vlakbij Dendermonde, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met seizoensplaatsen kunt u zeer vlot een fietstrip maken maar het magistrale Mechelen. Via een fabuleuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De schilderachtige natuur bij Dendermonde kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Dendermonde

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Dendermonde!