Unieke camping Meise

Een mooie camping bij Meise

 Diepvennen, de beste camping met zwemparadijs mooi gelegen nabij Meise

Slechts één perfecte locatie voor een onovertroffen kampeerperiode in de omgeving van Meise: het camping Diepvennen. In de camping die enorm wat dingen te bieden heeft, kunt u een grandioze vakantieperiode meemaken. Relaxen sporten en tafelen, het kan allemaal bij de camping Diepvennen die uitgerust is met zwemvijver en visvijver en gelokaliseerd in de interessante en heerlijke setting in de omgeving van Meise. De allerkleinsten kunnen altijd op de terreinen van de camping zich uitleven in de mooie speeltuin of het kinderbad. Verder hebben wij horeca en animatie, middenin een schitterende setting, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met prima voorzieningen en leuke animatie in een prachtbuurt nabij Meise

Aan drank- en eetmogelijkheden absoluut geen tekort bij camping Diepvennen, want naast onze twee taverne/restaurants bieden we snack- en drankautomaten die constant beschikbaar staan. In ons gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kunt u genieten van heerlijke gastronomie. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen entertainen al onze kampeergasten met een enorm tof animatieluik waarin zowel de jeugd als de iets oudere mensen zich zullen vermaken. Fun gegarandeerd. Voor uw dagelijkse kleine winkelaankopen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op de kampeerterreinen van de camping is er een degelijk geëquipeerde minimarkt/supermarkt. Als u niet op de campingplaats wilt eten, kunt u enkele uitstekende gezellige herbergen uitproberen op korte afstand. Voorts kunt u op ieder moment van de dag gebruik maken van zeer goed verzorgd sanitair, warme douches en een wasserette.

De prima toegeruste camping Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige luxe. Bovendien verhuren wij op het kampeerterrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Meise is een prima toegeruste camping!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping perfect geschikt voor tripjes naar Meise

U kan Diepvennen, vlakbij Meise, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met met de trein is de camping makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fameuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Meise is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Meise

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Meise!