Leuke camping Boom

Een kostelijke camping bij Boom

 Diepvennen, de ideale camping met zwemparadijs knap gelegen bij Boom

Voor een zalige vakantieperiode voor het ganse gezin bij Boom moet u bij onze camping langskomen. Op onze camping die enorm veel in huis heeft, kunt u een fabuleuze kampeertijd doormaken. Sporten, relaxen, zwemmen, al dat kan op de camping Diepvennen die beschikt over zwempoel en visvijver en gesitueerd in de inspirerende en sublieme setting in de buurt van Boom. De actieve kinderen kunnen op de camping hun hartje ophalen op de veilige speeltuin of het kinderbad. Vanzelfsprekend garanderen wij daarnaast ook animatie, een mooi horeca-aanbod en buiten de kampeerterreinen valt er een schitterende buurt te verkennen vlakbij Boom.

Lees meer

Een camping met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een mooie omgeving nabij Boom

Met een tweetal restaurants/tavernes en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen geen moment honger lijden. In ons sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” kan u genieten van lekkere gerechten. Tijdens het vakantieseizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning dankzij een zeer gevarieerd animatie-aanbod voor zowel jong als oud. Met als doel dat u zich geen minuut verveelt op de camping. Voor de nodige inkopen en boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want op het terrein van de camping staat een prima uitgeruste minimarkt. In de nabije buurt vindt u bovendien twee knusse herbergen. De wasfaciliteiten zijn op onze camping proper en prima onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn voorzien op de camping.

De goed uitgeruste camping Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein meerdere caravans, trekkershutten en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Boom is een uitstekend toegeruste camping!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping ideaal geschikt voor tripjes naar Boom

U kan Diepvennen, vlakbij Boom, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met met de trein is de camping makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een heerlijke route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De ronduit prachtige natuur bij Boom kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Boom

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Boom!