Prachtige camping met zwemvijver Mechelen

Een prachtige camping met zwemvijver bij Mechelen

 Diepvennen, de ideale camping met zwemvijver met zwemparadijs schitterend gelegen in de omgeving van Mechelen

Voor een geweldige vakantietijd voor de ganse familie nabij Mechelen moet je echt bij camping met zwemvijver Diepvennen aankloppen. In de camping met zwemvijver die zeer veel te bieden heeft, kunt u een betoverende campingtijd meemaken. In de camping met zwemvijver bij Mechelen kan u zich aan een zwempartijtje wagen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisterrein, petanque, tafeltennis,… ) of zorgeloos heerlijk relaxen. Het kinderbad, de speeltuin en talloze mogelijke kindervermaak zorgen ervoor dat de allerkleinsten zich geen enkele seconde vervelen op de camping met zwemvijver. Uiteraard verschaffen we ook animatie, een goed horeca-assortiment en buiten de kampeerterreinen is er een heerlijke omgeving te ontdekken nabij Mechelen.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met degelijke faciliteiten en leuke animatie in een leuke buurt nabij Mechelen

Met een tweetal restaurants/tavernes en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zult u op onze %1 s van Diepvennen geen honger lijden. De heerlijke keuken in het restaurant ”Ter Wilgen” is van topkwaliteit. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen amuseren de kampeerders met een zeer tof animatie-aanbod waarin zowel de jongeren en kinderen als de volwassen mensen aan hun trekken komen. Fun gegarandeerd. De winkel op de camping maakt dat u niet ver hoeft te zoeken voor de nodige boodschappen. In de nabije omtrek vindt u verder een paar herbergen. Voorts kunt u permanent gebruik maken van prima hygiënisch toiletten, hete douches en een handige wasserette.

De prima toegeruste camping met zwemvijver Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare comfort. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met zwemvijver is er te vinden in de ruime omgeving van Mechelen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met zwemvijver ideaal geschikt voor uitjes naar Mechelen

U kunt Diepvennen, bij Mechelen, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met zwemvijver makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een grandioze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De grandioze natuur bij Mechelen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Mechelen

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Mechelen!