Fantastische camping met jaarplaatsen Buggenhout

Een mooie camping met jaarplaatsen bij Buggenhout

 Diepvennen, de ideale camping met jaarplaatsen met zwemparadijs knap gesitueerd in de omgeving van Buggenhout

Eén goed adres voor een fantastische kampeertijd bij Buggenhout: camping met jaarplaatsen Diepvennen. Wij hebben alles in ons arsenaal om u een onvergetelijk logement te bezorgen. Op het camping met jaarplaatsen vlakbij Buggenhout kunt u een zwempje doen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, afreageren op de sportterreinen (tennisveld, ping pong,… ) of doodleuk heerlijk op rust komen. De allerkleinsten kunnen altijd op de terreinen van onze camping met jaarplaatsen hun hartje ophalen op de speeltuin of het kleurrijke kinderband. Bovendien hebben we bij Diepvennen horeca en animatie, in een sublieme setting, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een leuke buurt vlakbij Buggenhout

Aan drank- en eetgelegenheden absoluut geen gebrek bij camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast onze 2 taverne/restaurants bieden we drank- en snackautomaten die permanent beschikbaar zijn. De topkeuken in het knusse restaurant ‘Ter Wilgen’ is van enorm goede kwaliteit. Recreatieverenigingen entertainen alle gasten met een enorm gesmaakt animatieprogramma waarin zowel de jongere mensen als de volwassenen en senioren aan hun trekken komen. Dat alles zodat u zich geen enkel ogenblik verveelt op onze camping met jaarplaatsen. De minimarkt op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet lopen voor de onmisbare aankopen. In de directe omgeving vindt u bovendien enkele herbergen. Verder kunt u gebruik maken van netjes in orde gehouden toiletten, hete douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met jaarplaatsen. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Buggenhout is een zeer goed uitgeruste camping met jaarplaatsen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Buggenhout

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gelegen in het land, vlakbij Buggenhout is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een beeldige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Buggenhout is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Buggenhout

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Buggenhout!