Leuke camping met staanplaatsen Lebbeke

Een fantastische camping met staanplaatsen bij Lebbeke

 Diepvennen, de perfecte camping met staanplaatsen met zwemparadijs mooi gesitueerd in de buurt van Lebbeke

Eén goed adres voor een onvergetelijke kampeerperiode nabij Lebbeke: camping met staanplaatsen Diepvennen. Wij hebben absoluut alles in huis om ieder een fantastisch verblijf te verschaffen. Sporten, al dat kan op de camping met staanplaatsen die uitgerust is met vis- en zwemvijver en gelegen in de uitmuntende en beeldige buurt in de buurt van Lebbeke. Kinderen kunnen op de terreinen van onze camping met staanplaatsen hun hartje ophalen in de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Natuurlijk bieden we ook animatie op maat, een top horeca-aanbod en naast de kampeerterreinen is er een schitterende buurt te verkennen rondom Lebbeke.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met goede accommodatie en leuke animatie in een prachtbuurt vlakbij Lebbeke

Met twee restaurants/tavernes en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zult u op onze %1 s in Diepvennen geen moment honger lijden. De heerlijke keuken in ons gezellige restaurant Ter Wilgen is van hoge kwaliteit. Enthousiaste recreatieverenigingen amuseren al onze gasten met een bijzonder gevuld animatieluik waarbij zowel de jongeren en kinderen als de volwassenen en senioren zich zullen vermaken. Plezier gegarandeerd. De winkel op onze camping zorgt ervoor dat u niet ver moet hollen voor de dagelijkse boodschappen. In de directe buurt vindt u verder een paar herbergen. De wasinfrastructuur is bij ons proper en uitstekend onderhouden: zowel toiletten, sanitair en wasserettes zijn voorzien op de camping met staanplaatsen.

De prima uitgeruste camping met staanplaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Lebbeke is een prima toegeruste camping met staanplaatsen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met staanplaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Lebbeke

U kan Diepvennen, vlakbij Lebbeke, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Lebbeke

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Lebbeke!