Fantastische camping met zwemvijver Duffel

Een luisterrijke camping met zwemvijver bij Duffel

 Diepvennen, de allerbeste camping met zwemvijver met zwemparadijs knap gelegen vlakbij Duffel

Voor een zalige vakantieperiode voor de hele familie bij Duffel moet u echt bij onze camping met zwemvijver aankloppen. In de camping met zwemvijver die heel wat dingen in huis heeft, kan u een fantastische vakantieperiode doormaken. Sporten, het kan allemaal in de camping met zwemvijver Diepvennen voorzien van visvijver en zwempoel en gelokaliseerd in de kansrijke en oogverblindende setting in de buurt van Duffel. De actieve kinderen kunnen als ze willen op onze camping met zwemvijver hun hartje ophalen op de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Voorts leveren wij animatie en horeca, middenin een fraaie buurt, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met prima voorzieningen en topanimatie in een prachtbuurt bij Duffel

Aan drank- en eetgelegenheden geen gebrek in camping met zwemvijver Diepvennen, want naast onze 2 restaurant-taverenes voorzien we zowel snack- als drankautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar staan. In het sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u ten volle genieten van heerlijke gastronomie. Recreatieverenigingen verwennen de kampeergasten met een bijzonder gevuld animatie-aanbod waarin zowel de jeugd als de volwassenen en senioren hun gading vinden. Met als doel dat u zich geen minuut verveelt op de camping met zwemvijver. Voor de dagelijks nodige inkopen hoeft u niet ver weg, want op de kampeerterreinen van de camping met zwemvijver is een uitstekend geëquipeerde minimarkt/supermarkt. In de directe omgeving vindt u bovendien een paar herbergen. De wasfaciliteiten zijn bij Diepvennen netjes en uitstekend onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met zwemvijver.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met zwemvijver. Op het terrein zijn er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Duffel is een prima toegeruste camping met zwemvijver!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met zwemvijver ideaal geschikt voor uitjes naar Duffel

Onze camping met zwemvijver, centraal gelegen in het land, vlakbij Duffel is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met zwemvijver makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fraaie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De fabuleuze natuur bij Duffel kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Duffel

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Duffel!